Bogdanovic sakatlandı! Dizinde kırık...

11.01.2021 - 11:12 | Son Güncellenme: 12.01.2021 - 15:13

Son dakika basketbol haberleri... NBA'de Atlanta Hawks forması giyen Bogdan Bogdanovic, Charlotte Hornets ile oynanan maçta sakatlandı. İşte detaylar...

Bogdanovic sakatlandı! Dizinde kırık...

NBA takımlarından Atlanta Hawks'ın Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic’in dizinde kırık meydana geldi.

Dün oynanan Charlotte Hornets maçında sakatlanarak sahayı terkeden oyuncunun MR sonuçları belli oldu.

Bogdanovic kaç hafta yok?

Atlanta ekibinden yapılan açıklamaya göre, Bogdanovic’in sağ dizinde avülsiyon kırığı ve yumuşak doku iltihabı tespit edildi. Yıldız basketbolcunun parkelere ne zaman dönüş yapacağı belli değil.

Bogdanovic'in kariyeri

2014’ten 2017 yılına kadar Fenerbahçe’de forma giyen Sırp yıldız, 2017-2018 sezonunda Sacramento Kings ile NBA’e giriş yapmıştı. 2020-2021 sezonu başlamadan önce de Atlanta Hawks takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bogdanovic bu 4 yıl boyunca toplam 72 milyon dolar kazanacak.

Fenerbahçe Beko'dan geçmiş olsun mesajı

Öte yandan Bogdanovic'in eski takımı Fenerbahçe Beko, yıldız oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Atlanta Hawks'ın sağlık durumu bilgisi ile ilgili tweeti alıntılayan sarı-lacivertli ekibin hesabından Bogdanovic'e geçmiş olsun denildi. 

Bogdan Bogdanovic ise, eski takımına Türkçe teşekkür etti. 

Fenerbahçe'de ayak bileği dönmüştü

Bogdan Bogdanovic, 2016-2017 sezonunda, Zalgiris Kaunas ile oynanan THY EuroLeague maçında bir sakatlık yaşamıştı. Leo Westermann ile girdiği ikili mücadele sonrasında sağ ayak bileği dönen yıldız oyuncu, bir müddet takımdan uzak kalmış; ancak sakatlıktan dönüşünde gösterdiği performansla Sarı Lacivertliler'in EuroLeague şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler