Boksörlerin Kastamonu kampı sona erdi

16.07.2017 - 14:30 | Son Güncellenme: 16.07.2017 - 14:30

Romanya'da düzenlenecek Üst Minikler Avrupa Şampiyonası'na katılacak Üst Minikler Boks Takımı'nın Kastamonu kampı sona erdi.

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'daki Kadıdağı Kamp Merkezi'nde çalışmalarını tamamlayan ay-yıldızlı takımın antrenörü Mustafa Oral, AA muhabirine yaptığı açıklamada kampa 27 sporcunun katıldığını söyledi.

Yardımcı antrenörler Zümrüt Adem Ozan, Hasan Hüsnü Bayramoğlu, Selim Vinçoğlu ve Merdane Bağrıyanık yönetiminde çalışmaları tamamladıklarını belirten Oral, "Bu yıl federasyon başkanımızın desteğiyle 2 kamp yaparak şampiyonaya hazırlandık. Bu kamplar takıma çok şey kazandırdı. Birinci kampta kondisyon ağırlıklı çalışarak eksiklerimizi tamamladık. İkinci kampta da teknik ve hız idmanlarına ağırlık verdik." dedi.

Şampiyonaya 20 ülkenin katılacağını anlatan Oral, şunları dile getirdi:

"Her yıl olduğu gibi çok çekişmeli maçlar olacak. Önceki yıllarda şampiyonaya 10-12 sıklette katılıyorduk, bu yıl 18 sıkletle yer alacağız. Geniş bir katılım olacak. Şampiyonadan bol madalya alıp dönmek istiyoruz. Çocukların elde edeceği bu başarı onların motivasyonunu yükseltecek."

Senin için hazırladığımız haberler