Bol gollü galibiyet Nuri Şahin'e liderliği getirdi!

13.09.2024 - 23:18 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 23:39

Almanya Bundesliga'nın 3'üncü haftasında Nuri Şahin liderliğindeki Borussia Dortmund, sahasında Heidenheim'ı mağlup etmeyi başardı. İşte detaylar...

Bol gollü galibiyet Nuri Şahin'e liderliği getirdi!

AJANSSPOR - HABER

Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, Bundesliga'nın 3'üncü haftasında sahasında ağırladığı Heidenheim'ı 3-2 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Siyahlılar bu sonuçla birlikte maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

İlk yarı bol gollü geçti

Borussia Dortmund, karşılaşmanın 11'inci dakikasında Donyell Malen ile öne geçti. Sarı-Siyahlılar, 17'nci dakikada Karim Adeyemi ile 2 farklı üstünlüğe ulaştı.

Bu gole Heidenheim, 39'uncu dakikada Marvin Pieringer ile cevap verdi. Ancak Dortmund'da Adeyemi 2 dakika sonra tekrar sahneye çıktı ve takımı soyunma odasına 3-1 önde götürdü.

İkinci yarıda karşılıklı penaltılar

Karşılaşmanın ikinci yarısında Heidenheim'da Maximillian Breunig, Borussia Dortmund'da ise Emre Can penaltıdan karşılıklı gollerle skoru 4-2'ye getirdi.

Borussia Dortmund bu sonuçla birlikte 3 puanı cebine koydu ve puanını 7'ye çıkardı. Sarı-Siyahlılar 1 maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Gelecek haftanın maçları

Borussia Dortmund, Bundesliga'nın 4'üncü haftasında deplasmanda Stuttgart'a konuk olacak. Heidenheim ise sahasında Freiburg'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler