Boluspor, Alex'ini buldu!

Cüneyt Muharremoğlu
15.12.2022 - 12:19 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 12:22

Transfer haberi... 1. Lig ekibi Boluspor, Litvanya'nın FC Hegelmann’da forma giyen Brezilyalı Alex Negueba ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Oyuncu 3 farklı mevkide oynuyor.

Boluspor, Alex'ini buldu!

Nazım Türknas/ Ajansspor

TFF 1. Lig'de Süper lig'e çıkmak için mücadele kıyasıya sürüyor. 37 puan toplayan ve arayı açan lider Eyüpspor'un arkasında sıralanan 8 takımın arasında sadece 4 puan bulunuyor. 

Boluspor 7. sırada ama...

Süper Lig'e ilk iki takım direkt olarak diğer takımsa play-off oynayarak gidiyor. 7. sıradaki 26 puanlı Boluspor, ikinci ve üçüncü sıradaki Pendikspor ve Rizespor'un 3 puan gerisinde. 

Boluspor kadrosunu güçlendirmek istiyor

Sıralamanın bu kadar yakın gitmesi Boluspor'un Süper Lig iştahını kabartıyor. Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek isteyen Boluspor, gelecekte potansiyeli yüksek ve üç bölgede oynayabilen 21 yaşındaki Brezilyalı Alex Negueba ile anlaştı.

İlgini Çekebilir
Boluspor'un borcu belli oldu
Habere Git

Alex Negueba Litvanya'da bulundu

Fahri Gündüz’ün haberine göre, kırmızı beyazlılar, ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadro kurma yolunda ve skor anlamında daha etkili bir takım yaratma konusunda çalışmalar yaparken istediği oyuncuyu da Litvanya’da buldu. Boluspor, FC Hegelmann’da forma giyen Alex Negueba ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Litvanya Ligi'nde 4. oldu

Litvanya futbol ligi olan A Lyga'da yer alan FC Hegelmann bu sezonu 61 puanla 4.sırada tamamladı.

3 pozisyonda oynuyor

21 yaşındaki Negueba sol kanat, orta saha 10 numara ve santrfor pozisyonunda oynayabilme yeteneğine sahip. Oyuncunun esas bölgesi ise santrfor.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'den 1. Lig'e! Bir değil iki takımın ikna edilmesi gerekiyor
Habere Git

Alex 33 maçta 8 gol attı

Transfer Komitesinin uzun süredir takip ettiği ve bu sezon 33 karşılaşmada forma giyen Brezilyalı oyuncu Alex takımı adına 8 gol attı. 

Alex, Santos altyapısından yetişti

Santos altyapısından yetiştikten sonra Litvanya'ya giden 1.77 boyundaki Alex Neueba ikinci yarıda Boluspor forması giyecek. Oyuncunun Boluspor'un hedeflerine gerçekleştirmesine katkı sağlayıp sağlamayacağı ise sezon sonunda belli olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler