Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı'dan flaş sözler! 'Yabancı oyuncuların sözleşmelerini TL'ye çevirdik..'

16.08.2018 - 15:59 | Son Güncellenme: 16.08.2018 - 18:59

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı'dan flaş sözler! 'Yabancı oyuncuların sözleşmelerini TL'ye çevirdik..'

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Çarıkcı, yabancı oyuncuların sözleşmelerini TL üzerinde revize ettiklerini açıkladı

"Geçen sezon Play-off şansı yakaladık ama elendik. Zor bir maç ile başladık Osmanlıspor takımı karşısında ama galip geldik. İlk hafta kazanarak başladık. Yarında maçımız var"

'Boluspor kulübünün borcu yok..'

"Şu an Boluspor kulünün SSK, Vergi, TFF ve UEFA borcu olmayan bir kulübüz. Boluspor küçük şehrin büyük takımı. Elimizden geldiği ölçüde takımı yürütmeye çalışıyoruz"

"Oyuncular bizi tercih ediyorlar"

"Belli bir bütçemiz var bunu aşmadan devam ediyoruz. Her sezon başında transferlerde oyuncular bizi tercih ediyorlar. Boluspor kulübü az ödüyor ama her zaman parayı zamanında ödüyor. "

'Yabancı oyuncularla TL üzerinden anlaştık, geçen sezon aldıklarımızı revize ettik..'

"Geçen sezon iki yabancı oyuncumuz ile Euro üzerinden anlaşma yapmıştık. Şimdi yeni aldığımız oyuncularla TL üzerinden anlaşma yaptık. Sözleşmeleri TL üzerinden 5.8 sabit kur dğerini çevirip yaptık. Geçen sene anlaştığımız oyuncuların sözleşmesini de revize ettik"

"Biz bu döviz artışı sonucu çok fazla zarar görmedik. Spor Toto 1.Lig Kulüpler Birliği'nde de açıklama yaptık diğer arkadaşlara. Burada da başkanımızı seçtik bizde yönetimde yer alıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler