Boluspor sportif direktörü Gözneli: "Şampiyonluk, artık haklı bir beklenti"

Orhan Gülek
11.04.2021 - 17:57 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 18:05

Boluspor sportif direktörü, Barbaros Gözneli, Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’ın sunduğu Radyospor Üçleme Programına konuştu.

Boluspor sportif direktörü Gözneli: "Şampiyonluk, artık haklı bir beklenti"

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig’in 29. haftasında deplasmanda Altay’ı 1-0 yenerek ligdeki puanını 35’e çıkaran 12. sıradaki Boluspor, Süper Lig'e çıkmakta kararlı. Son olarak Boluspor sportif direktörü Barbaros Gözneli, Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’ın sunduğu Radyospor Üçleme Programına konuk oldu.

"Neredeyse 10. haftada lige başladık"

Sezon başındaki sıkıntılı sürece değinerek söz başlayan Gözneli, “Yönetim, ligin başlamasına bir hafta kala seçilmişti ve hemen hemen sıfırdan bir kadro kurarak başlamamız gerekiyordu. Haliyle bu anlamda bir sıkıntı yaşadık. Çünkü futbolcuların birbirine alışması gerekiyordu. Biz bu anlamda neredeyse 10. haftada lige başladık ve ondan sonra yavaş yavaş işler rayına konuldu” dedi.

"Şampiyonluk artık haklı bir beklenti"

1.Lig’de en uzun süre oynayan takım olduklarını belirten Barbaros Gözneli, artık bir şampiyonluk beklenmesinin oldukça normal olduğunu ve bu doğrultuda çalışmaya devam ettiklerini şu cümlelerle belirtti:

“Taraftarımızın bir beklentisi var ve haklı bir beklenti bu. Biz günü kurtarmak adına hamleler yapmak istemediğimiz için geniş çerçevede bir çalışma yapıyoruz. Hatta şöyle diyebilirim, Boluspor da günümüzde Erciyesspor, Eskişehirspor, Karabükspor gibi takımların yaşadığı sıkıntıların eşiğinden döndü. Lütfen taraftarımız bu durumları göz önünde bulundursun. Bence bu açıdan değerlendirildiği zaman bir başarı var diyebiliriz.”

"Sportif Direktörlük bir meslektir"

Son zamanlarda sportif direktörlük konusunda yaşanan değişimler hakkında da fikrini beyan eden Gözneli, “Sportif direktörlerin bir teknik direktör gibi yorumlanması doğru değil. Çünkü sportif direktörlük, başlı başlına bir meslektir. Avrupa’da da baktığımız zaman bu böyledir. Tamam, belki geçmiş futbolcular da oluyor ama bence ikisi farklı meslekler. Benim ilerde kesinlikle öyle bir hedefim olmadı, olacağını da sanmıyorum. Ben işin mali tarafıyla ilgilenen birisiyim zaten.” İfadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler