Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer: "Oyunu daha iyi tutmalıydık"

07.03.2021 - 20:26 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 20:31

TFF 1. Lig’in 25. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-Bursaspor karşılaşması ev sahibi takımın 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, karşılaşmayı değerlendirdi.

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer: "Oyunu daha iyi tutmalıydık"

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig’in 25. haftasında Boluspor,  ebinde Bursaspor'u konuk etti. Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelede ev sahibi Boluspor, Bursaspor'u 2-1 yendi.

Karşılaşma sonrası Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer açıklamalarda bulundu.

"Oyunu daha iyi tutmalıydık"

Erginer “Ligde çok önemli haftalar. Çok zor maçlar devam ediyor. Geçen hafta oynadığımız zorluk derecesi yüksek maçın daha yüksek derecesiyle oynadığımız bugünkü maç. Stresli zamanlar. İlk yarısını çok iyi oynadığımız ama golle sonuçlandıramadığımız maçı zor duruma getirdik. İkinci golü çabuk bulup maçı koparma arzusu zaman zaman saha içinde bize yanlış şeyler yaptırdı. Oyunu daha iyi tutmalıydık. Daha iyi pas yapmalıydık." ifadelerini kullandı.

"Her takımın her takımı yendiği zor bir lig oynuyoruz"

Maçta belli bir süre çok zorlandıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam Erginer "Bir ara kontrolü kaybettik. Bu da bize çok pahalıya mal olabilirdi. Çok rahat geçeceğimiz maçı bir ara zora soktuk ama kazanmasını bildik. Maçlarda oyun da çok önemli ama puan bizi oldukça mutlu etti. Önümüzdeki haftalara daha umutlu bakmamızı sağlıyor 3 puan. Her takımın her takımı yendiği zor bir lig oynuyoruz. Bu maç da çor geçti ama bir şekilde geçtiğimiz bu maçı geride bırakacağız. Önümüzde çok önemli Akhisar maçı var. Son haftalarda oynayacağımız belki de en önemli maç. Çok iyi konsantre olup, çok iyi hazırlanmamız gerek” değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler