Boluspor'dan Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan açıklaması!

21.07.2017 - 12:45 | Son Güncellenme: 21.07.2017 - 12:45

Boluspor'dan Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL- Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Fenerbahçe'den transfer edilen Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan'la ilgili flaş açıklamalarda bulunan Başkan Çarıkçı'nın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

 

'Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum'

"Transferlerimiz şekilleniyor. Fenerbahçe ile görüşmelerimizi yaptık ve anlaşma sağladık. Ertuğrul dışında, Melih Okutan ile de 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. İnşallah Türk futboluna Melih Okutan'ı kazandırırız. Fenerbahçe Melih Okutan'ın ikinci satışından % 20 pay alacak. Önemli olan burada bu gençlerimizin Türk futboluna kazandırmamız"

 

İşte bonservis bedeli!

"Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan'a 1 milyon Euro bonservis bedeli ödedik. Bu transferlerde yönetim kurulu üyemiz Oktay Ercan maddi anlamda büyük bir inisiyatif kullandı.  Ertuğrul'la 1+1 yıllık anlaşma sağladık. Melih'i geleceğin Rıdvan Dilmen'i olacağını dünüşünüyoruz. Melih için proje transferi diyebilirim"

 

'Talipleri vardı'

"Melih'e Bursaspor, Sivassspor, Adanaspor'un talip olduğunu net bir şekilde biliyorum. Bu genç oyuncumuzu transfer ettiğimiz için mutluyuz"

 

'Yerli stoper arıyoruz'

"Son bir tana daha transferimiz olacak. Stoper transferini düşünüyoruz. Bu isim yerli olacak, arayışlarımız devam ediyor. Şu anda elzem değil, kamplar bitince bu transfer olabilir"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Fenerbahçe'de uzun yıllar alternatif kaleci olarak görev yapan 29 yaşındaki file bekçisi, Samsunspor, Kayserispor, Sivasspor takımlarında kiralık olarak forma giydi. 

Ertuğrul bu sezon ise Sarı-Lacivertli formayla 2'si ilk 11, 3 maçta görev aldı.

Öte yandan; Boluspor, Fenerbahçe forması giyen kaleci Ertuğrul Taşkıran transferini açıklarken, bu açıklama sonrası 1. Lig ekibinin resmi internet sitesine erişmekte güçlük çekildiği gözlendi.

Transferin ardından Boluspor'un resmi internet sitesi boluspor.org'a ulaşılmazken, hesabın askıya alındığı uyarısıyla karşılaşıldı.

Senin için hazırladığımız haberler