Galatasaray'da Okan Buruk, Bafetimbi Gomis'i kadroda düşünmüyor

20.06.2022 - 14:50 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 15:06

Takımı Okan Buruk'a emanet etmeye hazırlanan Galatasaray'da, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Bafetimbi Gomis için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk, Bafetimbi Gomis'i kadroda düşünmüyor

Başkan Dursun Özbek'in teknik adamlığı emanet edeceği Okan Buruk, yakından takip ettiği Galatasaray hakkında raporunu hazırladı. 

Okan Buruk raporunu hazırladı

Akşam'da yer alan habere göre; Sarı kırmızılı takımla 2 yıllık sözleşme imzalaması beklenen 48 yaşındaki teknik adamın mevcut oyuncularla ilgili detaylı bir rapor hazırladığı belirtilirken, Senegalli golcü Bafetimbi Gomis ile ilgili de flaş bir karar aldığı ileri sürüldü. 

Bafetimbi Gomis satılacaklar listesinde

Okan Buruk'un, geçtiğimiz sezon devre arasında takıma kurtarıcı olarak transfer edilen ve 1,5 yıllık sözleşme imzalanan 36 yaşındaki Senegalli golcüyü kadroda düşünmediği ve satılacak listesine eklediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Verilen söz tutulmadı, Elmas veto etti! Camianın gururu olmuşlardı
Habere Git

Önümüzdeki sezon 1.7 milyon Euro kazanacak

Sarı kırmızılı takımla 1 yıl daha sözleşmesi olan tecrübeli futbolcu, 6 ay için Galatasaray'dan 800 bin euro ücret alırken önümüzdeki sezon devam etmesi halinde ise 1.7 milyon euro kazanacak. 

Arabistan ve Fransa'dan talibi var

Galatasaray'da 14 maça çıkıp 9 gol atan 36 yaşındaki forvetin Arap pazarında ciddi alıcıları bulunurken, Fransa Ligi'nde de ilgilenen kulüplerin olduğu belirtiliyor. Gomis için gelecek tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler