Galatasaray'ın anlaşmaya vardı Haris Seferovic bu akşam İstanbul'a geliyor

19.07.2022 - 10:33 | Son Güncellenme: 19.07.2022 - 13:11

Transferde gaza basan Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı yeni golcüsü İsviçreli futbolcu Haris Seferovic bu akşam İstanbul'a geliyor! Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın anlaşmaya vardı Haris Seferovic bu akşam İstanbul'a geliyor

Burhan CAN TERZİ - AJANSSPOR

Yeni sezon öncesi transferde Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira'yı kadrosuna katan Galatasaray, 4. transferini yapmaya hazırlanıyor.

Haris Seferovic bu akşam İstanbul'a geliyor

Kadrosundaki golcülerden Mbaye Diagne'yi Karagümrük'e yollayan, Mostafa Mohamed için ise teklifler alan Galatasaray, anlaşmaya vardığı yeni golcüsü Haris Seferovic'i bu akşam İstanbul'a getiriyor.

Sağlık kontrolünden geçip imza atacak

Sarı kırmızılıların, Portekiz ekibi Benfica ile satın alma opsiyonuyla, bedelsiz olarak kiralanması konusunda anlaşmaya vardığı 30 yaşındaki Bosna asıllı İsviçreli forvetin, bu akşam saat 21.00 sularında İstanbul'da olması bekleniyor. Sağlık kontrollerinden geçirilecek olan tecrübeli futbolcu daha sonra resmi sözleşme imzalayacak.

İlgini Çekebilir
İspanyollar can çıktı! Marcao'nun ardından Galatasaray'ın...
Habere Git

KAP açıklaması bekleniyor

Yıldız futbolcuyu imza için İstanbul'a getirecek olan Galatasaray'ın gün içerisinde transferle ilgili KAP'a bildirimi yapması bekleniyor.

Buruk'un aradığı santrfor

Haris Seferovic'in oyun tarzı teknik direktör Okan Buruk'un idealindeki santrfor tipine uyuyor. 1.89'luk Seferovic hem havadan hem yerden oyunda etkili olabilen, vücudunu olumlu kullanabilen bir futbolcu. İsviçreli futbolcu Benfica formasıyla 5 sezonda çıktığı 187 maçta 74 gol attı. Tecrübeli golcünün güncel piyasa değeri ise 8 Milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler