Beşiktaş, Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok'un peşinde

22.03.2022 - 11:01 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 13:20

Bu sezon Süper Lig'e damga vuran futbolcular arasında yer alan Kasımpaşa'nın 25 yaşındaki golcüsü Umut Bozok'la ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok'un peşinde

Kasımpaşa'nın sezon başında Fransız ekibi Lorient'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Umut Bozok, gösterdiği performansla ligde fırtına gibi esiyor. Lacivert beyazlı formayla bu sezon çıktığı 33 maçta 14 gol ve 9 asistlik katkısıyla 23 gole doğrudan katkı yapan Umut, Süper Lig gol krallığı yarışında da ikinci sırada yer alıyor.

Beşiktaş, Umut Bozok'un peşine düştü

Fanatik'in haberine göre; Yeni sezon kadro planlamasını bir yerli ve bir yabancı golcü üzerine yapan Beşiktaş, en önemli adaylardan Cenk Tosun’un 2.2 milyon Euro’da ısrarcı olması sonrasında rotasını değiştirdi. Siyah beyazlılar, Kasımpaşa'nın golcüsü Umut Bozok'un peşinde düştü. 

Transfer için iki yol var

Oyuncunun Lorient’ten 1.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Kasımpaşa’yla temas kuracak olan Siyah Beyazlılar, bu miktarı karşılamaları halinde İstanbul temsilcisiyle pazarlıklara başlayacak. 

Kasımpaşa’nın opsiyonu kullanmaması halinde idareciler, Lorient’le pazarlık masasına oturacak. 

İlgini Çekebilir
Umut Bozok, Kasımpaşa'da kalacak mı? Transfer açıklaması...
Habere Git

A Milli Takım'a yükseldi

Kasımpaşa formasıyla ortaya koyduğu başarılı performans sonrasında A Milli Takım’a kadar yükselen Umut’un da kariyerine İstanbul’da devam etmeye olumlu baktığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler