Bonservisini de alacağız! Gedson Fernandes...

20.02.2021 - 00:47 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 11:54

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Arda Turan, ocak ayı transfer döneminde kadroya katılan Gedson Fernandes ile ilgili, "“Seni bırakır mıyım ben, bulmuşum. Senin bonservisini de alacağız” dedi. İşte detaylar...

Bonservisini de alacağız! Gedson Fernandes...

Buhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Avrupa futbolunun gözde ismi Gedson Fernandes, sarı-kırmızıya bağlandı...

Fernandes, Galatasaray’a çok çabuk uyum sağladı

Devre arasında kiralık olarak kadroya katılan Gedson Fernandes, Galatasaray’a çok çabuk uyum sağladı. Genç orta saha takımı çok severken, kaptan Arda Turan ve Onyekuru’yla da çok özel bir bağ kurdu. 

Galatasaray’ın mobil uygulamasında bugün oynanacak Alanyaspor maçıyla ilgili bir hazırlık videosu yayınlanırken, takımın karşılaşmata çok detaylı bir şekilde hazırlandığı görüntülerle de kamuoyuna aktarıldı. 

Ayrıca videodaki bir detay sarı-kırmızılılar çok heyecanlandı.

İdman sonrası golf arabasına binmeye çalışan Gedson Fernandes’e Arda Turan, “Seni bırakır myım ben, bulmuşum. Senin bonservisini de alacağız” dedi. Ayrıca Etebo’nun da Türkçe’sini geliştirmeye çalıştığı görüldü.

Kiralık geldi

Bilindiği üzere Portekizli oyuncu devre arasında Benfica'dan kiralık olarak transfer edilmişti. Sarı-kırmızılı takım, Fernandes için Portekiz kulübüne net 500 bin Euro ödemişti.

Oyuncu ne kadar kazanıyor?

Oyuncuya ise 2020-21 sezonu için net 650 bin Euro ödeyecek.

2 maç 1 gol

Öte yandan Aslan ile 2 maçta sahaya çıkan Gedson Fernandes, 1 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler