Bonucci: "Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim"

14.01.2024 - 21:24 | Son Güncellenme: 14.01.2024 - 21:40

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı deplasmanda mağlup ettiği maç sonrası Leonardo Bonucci açıklama yaptı. İşte detaylar.

Bonucci: "Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'yı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maç sonrası sarı-lacivertli takımda Leonardo Bonucci açıklamalarda bulundu.

"Taraftarımıza teşekkür ederim"

Taraftarlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Bonucci, "Taraftarımıza teşekkür ederim bana gösterdikleri ilgden dolayı. Bugünkü 3 puan çok önemliydi. Maçın başından sonuna kadar bizi desteklediler. 

"Atmosfer harikaydı"

Bugün kazanmayı çoık istedik. Bu tip maçlarda erken dakikalarda golü bulamazsanız maç zorlaşabilir. Konya maçında tribündeydim, atmosfer harikaydı. 

"Takımda çok kaliteli isimler var"

Kendimi heyecanlı hissediyorum bu büyük camianın parçası olduğum için. Takımda çok kaliteli isimler var. Çok fazla kupalar kazanabiliriz. 

"Bugün başlangıç oldu"

Son 2 aydır çok fazla maça çıktığımı söyleyemem ama kendimi iyi hissediyorum. Bugün başlangıç oldu, umarım daha çok maçta takımıma katkı sağlarım" dedi.

Leonardo Bonucci ilk kez forma giydi

Ara transfer döneminde sarı-lacivertliler ile sözleşme imzalayan İtalyan stoper Leonardo Bonucci, ilk kez forma giydi. Bonucci, karşılaşmada sakatlık yaşayan Serdar Aziz’in yerine 38. dakikada oyuna girerek ilk kez sarı-lacivertli formayla mücadele etti.

Joshua King: "Sonuna kadar pes etmedik"

Fenerbahçeli başka bir futbolcu Joshua King ise, "Zor bir maçtı. Zor olacağını biliyorduk. 3 puan almak için geldik. Kontrataklarda tehlikelilerdi. Sonuna kadar pes etmedik ve istediğimiz 3 puanı aldık" şeklinde konuştu.

Üçlü çekti

Öte yandan İtalyan stoper Leonardo Bonucci, karşılaşmanın tamamlanmasının ardından üçlü çekti.

Senin için hazırladığımız haberler