Barcelona, De Jong'u Manchester United'a Transferi İçin Tehdit Ediyor

Salim Manav
12.08.2022 - 14:59 | Son Güncellenme: 12.08.2022 - 15:25

Dünya devi Barcelona aralarında Lewandowski'nin de bulunduğu yeni transferlerine borçları nedeniyle lisans çıkaramadı. Basında Hollandalı De Jong'un Manchester United'ın transfer teklifini kabul etmesi için tehdit edildiği yazıldı. Detaylar haberimizde...

Barcelona, De Jong'u Manchester United'a Transferi İçin Tehdit Ediyor

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR

La Liga’nın ilk haftasında cumartesi akşamı 22:00’de Spotify Camp Nou’da Rayo Vallecano ile karşılaşacak olsan Barcelona'da inanılmaz bir kaos var. Transfer döneminde Lewandowski, Kounde, Raphinha, Christensen ve Kessie’yi kadrosuna katan, Dembele ve Sergi Roberto ile sözleşme yenileyen Katalan kulübü, La Liga gelir gider eşitliği kuralını henüz yerine getiremediği için bu oyuncuların hiçbirine lisans çıkartamadı. ESPN'nin haberine göre; lisans çıkarılamayan oyuncular serbest kalma durumu da söz konusu.

Satış üstüne satış

Socios'a satılan %24,5’luk hissenin ardından önceki gün Barça Studios'un %24,5 hissesini daha 100 milyona bir yatırım fonuna satan kulüp, daha önce de 25 yıllık yayın haklarının %25’ini 600 milyon Euro fiyatla satmış pazarlama ve imaj şirketinin de %49,9’unu satışa çıkartmıştı. Spotify ile forma, antrenman forması ve stat isim sponsorluğu anlaşması da yapan Barcelona’nın, bu anlaşmadan toplamda 4 yılda 380 milyon Euro alacağı bildiriliyor. Diğer yandan kol sponsorluğu için en büyük adayın yıllık 15 milyonluk teklifle Türk Hava Yolları olduğu Mundo Deportivo tarafından yazıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın prensipte anlaştığı transfere Okan Buruk'tan veto!
Habere Git

Laporta cambazlık yapıyor!

1 milyar 350 milyonluk devasa borç ile hem yarışmak hem borç ödemek hem de La Liga kurallarına uymak, şu anda Başkan La Porta için adeta sirk cambazlığı yapmak gibi.

Futbolcuyu tehdit mi ettiler?

Barcelona’nın satışlarıyla ilgili yapılan eleştirilere “merak etmeyin kumarbaz değilim” yanıtını veren Barcelona Başkanı'nın, başı bu kez de başka kulübe transfer olmak istemeyen de Jong'un tehdit edildiği iddiaları ile dertte.

2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı oyuncuyu 75 milyona Manchester United’a satmak isteyen Barcelona, oyuncunun karşı koyması üzerine daha önce uzatılan sözleşmesine dönmesini aksi takdirde eski yönetim tarafından uzatılan sözleşmede hukuksuzluklar tespit ettiklerini ve bunu adli makamlara bildireceklerini söyleyerek tehdit ettikleri The Athletic tarafından iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler