Bornova Beckerspor'da Yıldızoğlu dönemi

15.06.2017 - 12:28 | Son Güncellenme: 15.06.2017 - 12:28

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Bornova Beckerspor, başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bornova Beckerspor'dan yapılan yazılı açıklamada, daha önce anlaşmaya varılan Yıldızoğlu'nun İzmir'e gelerek 1 yıllık sözleşmeye imza attığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ceyhun Yıldızoğlu, İzmir’den hem çalıştırdığı takımlara hem de milli takıma oyuncu aldığını belirtti.

İzmir'in dinamiklerini harekete geçirip, kadın basketbolu ile bir ivme yakalamak istediklerini bildiren Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

"Biz hem Becker firmasına değer katmak hem de bu değerle birlikte basketbol organizasyonunu Türkiye’de sürdürülebilir, ileride diğer kulüplere model oluşturulabilecek bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. İlk önceliğimiz sürdürülebilir başarının peşinde koşmak olacak. Transferlerle ilgili çalışmalara başladık. Sahada sıkı mücadele eden, maçlardan önce antrenmanlarda işini iyi yapmış, maça iyi hazırlanmış bir takım olmak istiyoruz. Oynadığımız pozitif basketbolla bunu İzmir halkına yaymayı, seyredilmesi keyif veren, desteklenmesi gereken bir takım kimliğine sahip olmayı hedefliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler