Borussia Dortmund stoperi Niklas Süle'nin son hali gündem oldu

Aleyna Gürgen
17.05.2024 - 20:43 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 21:09

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşmaya hazırlanan Borussia Dortmund'dan Niklas Süle'nin kilosu Almanya'da gündeme oturdu.

Borussia Dortmund stoperi Niklas Süle'nin son hali gündem oldu

Borussia Dortmund bu kez tecrübeli stoperi Niklas Süle ile gündeme geldi. Süle'nin fiziği taraftarlar arasındaki birçok paylaşıma konu oldu.

Özel şef tutmak yeterli olmadı

Bu sezon kilo problemleri ile sık sık gündeme gelen Niklas Süle fiziği ile Almanya'da yeniden tartışma konusu oldu. Bild tarafından aktarılan bilgilere göre Sebastian Kehl, aralık ayında Süle ve danışmanı Volker Struth'a, oyuncuyu yeniden forma sokmaları konusunda baskı yaptı. Bayern'in eski oyuncusu ise bunun üzerine kendini geliştireceğine dair sözü verdi ve iddialara göre kendisine özel bir şef dahi tuttu. Fakat tutulan bu özel şef yeterli olmadı. Sky'dan Patrick Berger, Marbella'daki bir antrenman kampında Süle hakkında "Formda ve antrenmanlı görünmüyor." ifadelerini kullandı. 

Süle'nin maaşı ve sağlık durumu transferi zorlaştırıyor

Niklas Süle'nin Borussia Dortmund ile geleceği belirsiz. Alman futbolcunun ekibi ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Süle'nin Alman ekibinden yıllık kazancı ise 10 milyon Euro. Aktarılan bilgilere göre oyuncunun hem güncel kilo problemi hem de yüksek maaşı başka bir takıma transfer olmasını zorlaştırıyor.

Süle ayrıca Almanya'nın Avrupa Şampiyonası kadrosundan da çıkarıldı. 

İlgini Çekebilir
UEFA, finallerin hakemlerini açıkladı! Real Madrid - Borussia Dortmund...
Habere Git

Süle bağımlılık ile mücadele ediyor

Boyu 1.95 cm olan Niklas Süle son dönemde, yaşadığı kilo problemleri ile gündeme geliyor. Süle'nin bir süredir alkol bağımlılığı ile mücadele ettiği de biliniyor.

Bu sezon Niklas Süle'nin performansı

Süle bu sezon Borussia Dortmund için 31 maçta forma giydi. Tecrübeli stoper süre aldığı maçlarda 1 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler