Borussia Dortmund'da Haaland şoku!

03.12.2020 - 08:58 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 09:07

Almanya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Borussia Dortmund'un golcüsü Erling Haaland sakatlığı sebebiyle bir süre formasından uzak kalacak. Haaland, kaç hafta oynayamayacak, sakatlığı ne durumda? İşte yanıtı...

Borussia Dortmund'da Haaland şoku!

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Erling Haaland'dan kötü bir haber geldi. Avrupa futbolunda performansıyla en çok konuşulan isimlerden biri olan Norveçli golcü kaç hafta sahalardan uzak kalacak? İşte detaylar...

Haaland, Lazio maçı kadrosuna alınmadı

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde Lazio ile 1-1 berabere kaldıkları maç öncesinde Haaland'ın durumunu açıkladı. 20 yaşındaki golcü oyuncu Lazio maçı kadrosuna alınmadı. 

Haaland 4-6 hafta arası yok

Yapılan açıklamaya göre; dizinden sakatlık yaşayan Erling Haaland'ın durumuyla ilgili net bir açıklama yapılmazken, Alman basını ise Haaland'ın 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalacağını yazdı. 

Haaland bu sezon kaç gol attı?

Borussia Dortmund'un en önemli silahı olarak görülen Haaland, bu sezon 14 maçta 17 gol 3 asistlik performans ortaya koydu. Haaland, Leipzig forması giyen Alexander Sörloth'un da yakın arkadaşı. 

Dortmund ligde ne durumda?

Bundesliga'da Borussia Dortmund bu sezon şu ana kadar 9 maçta oynadı. Sarı-siyahlılar 6 galibiyet 3 yenilgi aldı. 21 gol atan Dortmund kalesinde ise 9 gol gördü. Dortmund'un ligde attığı 21 golün 12'sine (10 gol - 2 asist) Haaland etki etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler