Bosna Hersek'in Fatih Terim konusunda acelesi yok! Eriksson da gündemde...

16.12.2017 - 16:28 | Son Güncellenme: 16.12.2017 - 16:28

Bosna Hersek'in Fatih Terim konusunda acelesi yok! Eriksson da gündemde...

Bosna Hersek Futbol Federasyonu Başkanı Elvedin Begic’ten Fatih Terim hakkında flaş bir açıklama geldi.

Ya Fatih Terim ya Sven Goran Eriksson!

İstanbul’a kadar gelip Fatih Terim ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştiren Bosna Hersek Futbol Federasyonu henüz milli takımı kimin çalıştıracağına karar vermiş değil. Boşnak basınına açıklamalarda bulunan federasyon başkanı Elvedin Begic, Fatih Terim ve Sven Goran Eriksson’un bu görev için istekli olduklarını söylerken, “Komisyon önümüzdeki günlerde teknik direktör adaylarıyla bir kez daha görüşebilir. Ya da ikisine birden teklif götürebilir. Onların finansal isteklerini karşılayabildiğimizden emin değilim ama bakalım neler söyleyecekler” ifadelerini kullandı.

Bosna Hersek'in teknik direktör konusunda acelesi yok!

Hangi teknik direktöre karar vereceklerinin belirleneceği Yönetim Kurulu toplantısının 22 Aralık’ta gerçekleşeceğini söyleyen Begic, “Ama ondan sonra da hemen biriyle anlaşmamız gerekmiyor. Tabii belki anlaşabiliriz de. Fakat acelemiz yok. UEFA Nations League kura çekimi ocak ayı sonunda yapılacak. Belki önce rakiplerimizi görüp hoca kararını erteleyebiliriz” dedi.

Dün açıklamalarda bulunan Tarık Hodzic da Fatih Terim’in kendisiyle iletişime geçerek yazılı bir resmi teklif beklediğini ifade etmişti.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler