Bosna Hersek'te skandal! Eski Galatasaraylı'ya el ense çekti...

19.11.2020 - 11:52 | Son Güncellenme: 19.11.2020 - 18:30

Son dakika haberleri... UEFA Uluslar Ligi'nde Bosna Hersek'in İtalya'yla oynadığı maç öncesinde Bosna Hersek Teknik Direktörü Dusan Bajevic ile eski Galatasaraylı, Futbol Federasyonu Teknik Danışmanı Zvjezdan Misimovic'in yaşadığı kavga olayı gündem oldu! İşte detaylar...

Bosna Hersek'te skandal! Eski Galatasaraylı'ya el ense çekti...

Ahmet UYKAN - AJANSSPOR

UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan Bosna-Hersek - İtalya maçı öncesi ev sahibi ekipte skandal yaşandığı ortaya çıktı. Bosna Milli Takım Teknik Direktörü Dusan Bajevic'in bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Futbol Federasyonu Teknik Danışmanı Zvjezdan Misimovic'e saldırdığı iddia edildi.

Misimovic'in boynundan tuttu

Bosna medyasında yer alan haberlerde,  Bajevic'in İtalya maçı öncesi kamp yaptıkları otelde Misimovic'in üzerine yürüyerek ensesinden tuttuğu ve "Gel dışarıda hesaplaşalım" dediği ileri sürüldü. 

71 yaşında ama gücü yerinde

Olayı gören Bosnalı yetkililerin araya girmesiyle kavganın büyümeden önlendiği ifade edildi. Misimovic'in, Salı günü yaptığı basın toplantısında bazı federasyon yetkilileri ile Bajevic'i eleştirdiği için tecrübeli teknik adamın tepkisini çektiği bildirildi.

2-0 kaybettikleri İtalya karşılaşması ile son maçına çıkan Bajevic, mücadelenin ardından olayla ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Misimovic ile kavga ettiğimiz doğru değil. Sadece konuştuk." cevabını verdi. Bosna basını ise görgü şahitlerinin olayı doğruladığını belirterek, "Bajevic, 71 yaşında olmasına rağmen 38 yaşındaki Misimovic'e el ense çekecek kadar kuvvetliymiş." yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler