Boupendza - Fenerbahçe transferinde son durum!

11.03.2021 - 18:12 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 09:29

Son dakika transfer haberleri... Hatayspor'da gösterdiği performansla transferde adından söz ettiren ve Spor Toto Süper Lig'in gol kralı olan Aaron Boupendza'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberleri sosyal medyada ses getirdi ve Twitter'da Trend Topic oldu. Boupendza - Fenerbahçe ilişkisinin son detaylarına Ajansspor ulaştı. İşte son durum...

Boupendza - Fenerbahçe transferinde son durum!

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e yükselen Hatayspor'un Fransa'nın Bordeaux takımından bedelsiz bir şekilde kadrosuna kattığı Aaron Boupendza, Türk futbolunda en çok konuşulan isimlerin başında geliyor.

Gol krallığında zirvede

Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor formasıyla 25 maçta attığı 18 golle gol krallığının tepesindeki Aaron Boupendza hakkında her geçen gün transfer haberleri basında veya sosyal medyada yer alıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anıldı

Devre arası transfer döneminde Galatasaray, Boupendza'yı kadrosuna katmak için Hatayspor yetkilileriyle temasa geçmiş ancak Akdeniz ekibinin 10 milyon Euro'nun altında bir fiyata oyuncuyu satmak istememesi üzerine görüşmeler kısa sürmüştü. 

Öte yandan Hatayspor cephesinden yapılan açıklamalarda, 'Eğer eşit teklifler olursa önceliğimiz Fenerbahçe olur' sözleri ses getirmişti.

Krasnodar'a transferi iptal oldu

Gabonlu golcü futbolcunun performansı yurtdışında da dikkatle takip edilirken, Rusya'nın Krasnodar takımı, Boupendza'yı sezon sonunda kadrosuna katmak için 7 milyon Euro ve sonraki satıştan pay teklif etmişti. Hatayspor, başta teklifi kabul etse de 24 yaşındaki golcünün Rus ekibine transferinde isteksiz olması, anlaşmanın suya düşmesine sebep oldu.

Fenerbahçe iddiaları alevlendi

Son günlerde Aaron Boupendza'nın sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberleri tekrardan gün yüzüne çıktı. Sosyal medyada Boupendza'nın Fenerbahçe ile 3 yıllığına anlaştığı iddiaları yer aldı. Ancak Ajansspor'un ulaştığı Hatayspor yetkilileri gelişmeyi doğrulamadı. Teklifler sezon sonu değerlendirilecek açıklaması yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler