Boupendza: "Galatasaray'da oynayan Mario Lemina ile görüştüm"

İsa Kethüda
05.05.2021 - 14:50 | Son Güncellenme: 05.05.2021 - 15:16

Bu sezon Süper Lig'de gol krallığı zirvesinde yer alan Aaron Boupendza, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Mario Lemina ile görüştüğünü ve Hatayspor'a gitmesini tavsiye ettiğini söyledi. İşte detaylar.

Boupendza: "Galatasaray'da oynayan Mario Lemina ile görüştüm"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un başarılı oyuncusu Aaron Boupendza, bir dönem Galatasaray'da forma giyen vatandaşı giyen Mario Lemina ile görüştüğünü Hatayspor'a gitmesini tavsiye ettiğini söyledi. 

Hatalarımdan ders çıkardım


Bordeaux kulübünde geçirdiği günler ile ilgili France Football'a konuşan başarılı oyuncu, "Kader. Bordeaux'ta istediğim performansı sergileyemedim. Ancak hatalarımdan dersler çıkardım. Bordeaux olağanüstü bir kulüp ve harika taraftar topluluğuna sahip. Orada şansım yoktu ve başka bir fırsatlar çıkacağını biliyordum.

Lemina bana gitmemi tavsiye etti


Galatasaray'da forma giyen vatandaşım Mario Lemina ile görüştüm. Bana gitmemi (Hatayspor'a) tavsiye etti. Daha iyi bir seçeneğim yoktu çünkü. Şimdi çalışmaya devam edeceğim ve ligi gol kralı bitirmek için her şeyi yapacağım" dedi. 

Sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Öte yadan bu sezon 35 maçta sahaya çıkan Gabonlu oyuncu, 21 gol ve 1 asist kaydetti. 24 yaşındaki oyuncunun Akdeniz ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler