Aaron Boupendza'dan Süper Lig'e dönüş hazırlığı! Transfer...

06.08.2024 - 20:20 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 13:06

Transfer haberleri: Bir dönem Hatayspor ile Süper Lig'de forma giyen Gabonlu golcü Aaron Boupendza'ya Süper Lig ekipleri talip oldu. İşte o takımlar...

Aaron Boupendza'dan Süper Lig'e dönüş hazırlığı! Transfer...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınından Foot Mercato'da yer alan habere göre, bir dönem Türkiye'de Hatayspor formasıyla mücadele eden ve şu sıralar Amerika ekibi FC Cincinnati'de forma giyen Aaron Boupendza'ya Süper Lig'den iki talip çıktı. Oyuncuyla başka Avrupa kulüplerinin de ilgilendiği kaydedildi.

Yunanistan'dan teklif

Çıkan haberde, Aaron Boupendza'ya Yunanistan Ligi'nden AEK ve PAOK'un talip olduğu belirtildi. Yunan ekiplerinin, Gabonlu santrfora tekliflerini sunduğu ifade edildi. Görüşmelerin devam ettiği ve çok yakında sonlanabileceğinin altı çizildi.

Süper Lig'den kapısı çalındı

Aaron Boupendza'ya ayırca Türkiye Süper Lig'den de iki talıp olduğu aktarıldı. Bu ekiplerin Göztepe ve Kasımpaşa olduğu kaydedildi. Her iki kulübün de oyuncuyu transfer edebilmek için girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi.

Hatayspor'a 4.2 milyon Euro kazandırdı

Fransa'nın Bordeaux kulübünden bedelsiz olarak Hatayspor'a transfer olan Aaron Boupendza, burada gösterdiği performansa 4.2 milyon Euro karşılığında Katar'ın Al-Arabi kulübünün yolunu tuttu.

İki transfer daha yaptı

Boupendza, buradan ise önce 7 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'a, ardından da 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Cincinnati'ye transfer oldu.

Hatayspor performansı

Hatayspor ile 38 maçta sahaya çıkan 27 yaşındaki yıldız, 22 kez ağları havalandırırken 1 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler