Boupendza transferi için açık kapı

01.02.2021 - 19:20 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 19:27

Süper Lig'de Hatayspor evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Akdeniz ekibinin onursal başkanı Lütfü Savaş, karşılaşma öncesinde Radyospor'a konuştu. Savaş, takımın yıldızı Aaron Boupendza'nın transferi konusunda merak edilenleri de yanıtladı. İşte detaylar...

Boupendza transferi için açık kapı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Boupendza için Beşiktaş'tan gayri resmi bir teklif olduğunu, Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir'in ise tekliflerinin olduğunu söyledi.

"Mart ayına kadar transfer olabilir"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Savaş, "Bir İtalyan ve Rus kulüpleri resmî tekliflerini verdi. İkisi de çok ciddi. Bize Boupendza için 10 milyon Euro'yu getiren transferi gerçekleştirir. Biz bu parayla Hatayspor'a yakışır bir tesis yapmak istiyoruz. Ayrıca dünya futboluna kazandıracağımız gençlere yatırım yapmak istiyoruz. Tercihimiz Boupendza'nın Avrupa'ya gitmesinden yana; çünkü Türkiye'de şampiyonluk yarışında dengelerin değişmesini istemiyoruz.

Bütün bir kulüpler bizim dostumuz. Bir kulübe üstünlük sağlayacak bir işe imza atmayacağız. Başka ülkelerde Mart'a kadar transfer devam ediyor. O yüzden rahatız. Biz biraz daha oynatırız. Almak isteyen kulüp de daha fazla izlemiş olur. Yurtdışında gelen teklifleri kabul etme olasılığımız daha yüksek" dedi.

"Biz sadece futbolla konuşulmak istiyoruz"

 

Fenerbahçe ile oynayacakları maçın seyir zevki açısından iyi geçeceğini düşünen Lütfü Savaş, "Bizim için lider takım, büyük takım farketmez. Beşiktaş da lider olarak geldi. Çok konuşulacak bir maç oynadık. Fenerbahçe maçı ortada. 

İlk yarıdaki maçta, İstanbul'da 9 kişi kalmıştık. 0-0 bitmişti. İnşallah bu maçta 11 kişi devam ederiz. Kim haketmişse o kazansın. Biz hakemler, rakip takımlar ve TFF ile ilgili konuşmayız. Biz sadece futbolla konuşulmak istiyoruz. Fenerbahçe maçında çıkar oyunumuzu oynarız. Dostça bir maç olur. Hatay'a gelen her takım, Hatayspor'un dostu olur" şeklinde konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler