"Boupendza transferi için bizimle dalga geçtiler"

07.01.2021 - 16:26 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 16:28

Süper Lig'de Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza, 10 golle ligin gol krallığında zirveyi Beşiktaşlı Cyle Larin ile paylaşıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr Lütfü Savaş, Gabonlu golcünün maliyeti hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

"Boupendza transferi için bizimle dalga geçtiler"

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Doç. Dr Lütfü Savaş, gol krallığı yarışmasında lider olan Aaron Boupendza'nın sezonu da gol kralı olarak tamamlayacağını söyledi. 

"Beşiktaş maında da galibiyeti amaçlıyoruz"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Savaş, "Büyük takım küçük takım ayırmıyoruz. Her maça önce galip gelmek için çıkıyoruz. Beşiktaş maçında da böyle olacak. Galatasaray maçında bulduğumuz ilk iki pozisyonu değerlendirsek, maçı biz kazanırdık. Fenerbahçe maçında da çok iyi oynadık. Beşiktaş maçını kazanarak, Gençlerbirliği maçındaki puan kaybını unutturacağız" dedi.  

Lütfü Savaş, "Transfer döneminde ihtiyacımız olan bir kaç yere takviye yapacağız. Ama gitmek isteyen futbolcu olursa onlarla konuşacağız. Bazı oyuncularımızı 1. Lig'den isteyen takımlar var. Her şeyin bir değeri var. Boupendza'yı sezon başında alırken, bizim açımızdan hiçbir sorun yoktu. Ama Hatay'ta futboldan çok anlayan bazı arkadaşlarımız 50 bin Euro'luk futbolcuyu 300 ben Euro'ya almışlar diye bizim yönetim ve teknik ekiple dalga geçmeye çalıştılar. Ama gördünüz, cevabını sahada aldılar.

Bizim hiçbir şüphemiz yoktu. 10 gol attı; ama hep sonradan oyuna girip, 10-15 dakika süre aldı. Zaten ilk haftlarda sakatlığı vardı. Ligin ilk 15 maçında tam oynayan bir futbolcu değil. 5 -6 maçlık bir oyuna var. Attığı goller gerçekten çok kaliteli. Tesadüf değil. Gol kralı olmasını bekliyoruz. 5 maçta bu kadar gol atan oyuncu. Sezon sonuna kadar 30 golü bulur" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler