Boupendza’dan Ömer Erdoğan’a şaşırtan tepki

07.03.2021 - 20:27 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 20:31

Süper Lig haberleri… Atakaş Hatayspor’un Kayserispor’a 3-1 yenildiği maçta oyundan alınan golcü futbolcu Aaron Boupendza, teknik direktör Ömer Erdoğan’a tepki gösterdi. İşte ayrıntılar…

Boupendza’dan Ömer Erdoğan’a şaşırtan tepki

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 29. haftasında Atakaş Hatayspor ile Hes Kablo Kayserispor karşılaştı. Mücadele 3-1 Kayserispor üstünlüğü ile sonuçlandı. Mücadele sırasında dikkatlerden kaçmayan bir olay yaşandı. 

Hatayspor’un 18 golle Süper Lig’in krallık yarışında ilk sırada bulunan futbolcusu Aaron Boupendza, 63. dakikada oyundan alındı. Ancak tabelanın kalması sonrasında kendi numarasını gören Gabonlu futbolcu bu karardan memnun olmadı.

Kenara el kol hareketleri yaptı

Boupendza, teknik direktörü Ömer Erdoğan’a kendisini dışarıya aldığı için el-kol hareketleriyle tepki gösterdi. Alexandros Katranis'e yerini bırakan Gabonlu futbolcunun doğrudan soyunma odasına yönelmesi de gözlerden kaçmadı.

Kayserispor önünde etkili bir futbol sergileyemeyen Süper Lig’in gol kralı, hafta arası oynanan Denir Grup Sivasspor maçında çatlak olan eli alçıda oynayarak övgü toplamıştı. Ancak Boupendza’nın son davranışı şaşkınlık yarattı.

Ömer Erdoğan Boupendza'yı övmüştü

Yaşanan olay akıllara Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’ın hafta arası Aaron Boupendza ile ilgili sözlerini dile getirdi. Genç çalıştırıcı futbolcusunu överek, “Boupendza kendisini çok geliştirdi. Sırf gol atma özelliğiyle değil mücadelesi ve takımına yardımıyla bizim için çok önemli. İnşallah güzel golleriyle katkı sağlamaya devam eder” diye konuşmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler