Boyd: "Sivasspor ve Beşiktaş için önemli maçtı"

07.03.2021 - 20:55 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 21:36

Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında Sivasspor, deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele sonrası Sivasspor'da Ziya Erdal, Fayçal Fajr ve takımın ikinci golünü kaydeden Tyler Boyd, karşılaşmayı değerlendirdi.

Boyd: "Sivasspor ve Beşiktaş için önemli maçtı"

AJANSSPOR -HABER

Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında Sivasspor, Galatasaray ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede Sivasspor, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası Sivasspor'un ikinci golünü kaydeden Tyler Boyd açıklamalarda bulundu.

 

Boyd "Bu maç zor bir maçtı. Sivasspor ve Beşiktaş için de önemli maçtı. Sivasspor'a puan kazandırdık mutluyum. Zorlu bir maçtı. Saha şartları da zordu. Saha şartları zorsa daha çok kaslarınız yoruluyor. Takım olarak çok güzel oynadık. Sadece benim attığım gol değil, takım olarak iyi mücadele edip puan aldık." ifadlerini kullandı.

Ziya Erdal: "Önemli bir rakipten puan aldık"

Ziya Erdal ise şöyle konuştu:

"Galatasaray şampiyonluğa oynuyor. Biz de buradan ilk defa puan aldık. Önemli bir rakipten puan aldık, önemli bir puan. Geçen sene bu pozisyonda oynamıştım. Hoca da burada neler yapabileceğimi biliyordu. Bugün de beni değerlendirdi. Bugün takım olarak 6. maçımızda yenilmedik. Ben de katkı verebiliyorsam önemli olan bu. 1 puanı aldık. Önümüzde Karagümrük maçı var, inşallah o maçta kazanırız.

Fayçal Fajr: "Ali'yi ayrı bir yere koymak lazım"

Sivasspor'un Faslı futbolcusu Fayçal Fajr ise "Zorlu bir maçtı. Çok zorlu bir takıma karşı oynadık. Takımı tebrik ediyorum. İşimizi genel olarak iyi yaptık. Sonradan oyuna giren arkadaşlarla birlikte takım olarak iyi oynadık. Bu puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Ali'yi ayrı bir yere koymak lazım. Son dakikalarda çok iyi oynadı. Birkaç kez kaleye gidecek topu kurtardı. Hakan da bir topu engelledi. Takım halinde de mücadele ettik, takım olarak 1 puan aldık." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler