"Böyle bir şey olabilir mi?" dedi gündem oldu

24.02.2020 - 20:03 | Son Güncellenme: 24.02.2020 - 19:12

"Böyle bir şey olabilir mi?" dedi gündem oldu

Fenerbahçe'nin sahasında Galatasaray'a 3-1 kaybettiği maç sonrası milli futbolcu Ozan Tufan'ın açıklamaları olay oldu. Tufan maç sonu neler söyledi? İşte detaylar...

Maç sonu açıklamalarda bulunan Tufan şu ifadeleri kullanmıştı:

Söylenecek bir şey yok Halil Umut meler konuşsun. Maçın başından beri Serdar ve bana sürekli sarı kartın var müdahale etme diyor. Bu çocuk korkakarak oynadı. Böyle bir düzen olabilir mi? Burada yenersin yenilirsin önemli değil. Hakem iyi niyetli gelmeli. İyi niyetli değil. TFF yetkilisi Galatasaray kazandı diye fotoğraf çekiyor. Böyle bir şey yok. Bu insanların hakları yenmesin. Ceza alabilirim umrumda değil. Çok yazık. Futbol çok farklı yere gidiyor. Dudağım kanıyor, yüzüme vuruyor bir şey yok. Art arda 8 tane faul veriyor size iyi niyetliyim diyor. Halil Umut Meler iyi niyetli gelmedi. Fenerbahçe'ye çok değişik şeyler yapılıyor. alanyaspor maçı Malatya maçı. Burada bir tarihi yok ettiler. Futbol dışında her şey oldu. Ömer Bayram bile hakem buraya iyi niyetli gelmemiş dedi. Çok özür dilerim taraftara bunu yaşattığımız için. Konuşulacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki oyuncunun bu açıklamaları sosyal medyada günün en çok konuşulan konusu oldu. İşte taraftarların Ozan paylaşımları:

Senin için hazırladığımız haberler