Real Madrid'de Celta maçında takımın başında Davide Ancelotti olabilir

01.04.2022 - 17:00 | Son Güncellenme: 01.04.2022 - 17:54

Carlo Ancelotti'nin koronavirüs testi negatife dönmezse, Celta Vigo karşısında Real Madrid'in başında oğul Davide Ancelotti olacak. Detaylar haberimizde...

Real Madrid'de Celta maçında takımın başında Davide Ancelotti olabilir

La Liga'da şampiyonluğa koşan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Celta Vigo maçında takımının başında yer alması oldukça zor görünürken, gözler İspanyol devinin başında sahaya çıkacak isme çevrildi.

Baba Ancelotti'nin yerine oğul Ancelotti

Real'in Celta Vigo ile oynayacağı maçta takımın başında yine bir Ancelotti olacak. Goal.com'un haberine göre; Carlo Ancelotti'nin yardımcılığını yapan oğlu Davide Ancelotti'nin Celta Vigo karşısında takımın başında yer alması bekleniyor. Böylece profesyonel futbolda sahalarda ender rastlanacak bir olay yaşanacak.  

İlk kez 1. adam olacak

32 yaşındaki Davide Ancelotti, Celta Vigo maçında takımın başında sahaya çıkması halinde kariyerinde ilk kez birinci adamlık deneyimi yaşayacak. Davide, babasının Real Madrid'deki ilk döneminde de teknik heyette yer almış ve takımın fiziksel gelişiminden sorumlu olmuştu.

İlgini Çekebilir
Real Madrid'in büyük pişmanlığı Hazard yine ameliyat olacak!
Habere Git

Ruiz transferinde kilit isimdi

Babasının Real Madrid'den ayrılarak, Napoli'nin başına geçmesiyle beraber yeni takımındaki rolü de değişen Davide İtalyan takımında yardımcı antrenörlük yapmıştı. Yardımcı antrenörlüğün yanı sıra analistlik ve danışmanlık görevini de yürüten Davide, Napoli'nin Fabian Ruiz transferinde de oldukça belirleyici rol oynamıştı.

Kız arkadaşı sayesinde Ruiz'i takip etti

Babasının Real Madrid'deki ilk dönemi sırasında Sevillalı bir kız arkadaşı olan Davide, Carlo Ancelotti'nin boşta olduğu sezon boyunca sık sık Sevilla'yı ziyaret ederken burada Real Betis forması giyen Ruiz'i yakından takip etme imkanı bulmuştu.

32 yaşındaki Davide, antrenörlüğe 23 yaşında babasının yanında PSG'de başlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler