Brendan Rodgers'tan Çağlar Söyüncü yorumu! "Çok güçlü ama..."

09.04.2019 - 19:35 | Son Güncellenme: 09.04.2019 - 22:35

Brendan Rodgers'tan Çağlar Söyüncü yorumu! "Çok güçlü ama..."

İngilter Premier Ligi'nde Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü hakkında takımın menajeri Brendan Rodgers neler söyledi? İşte detaylar...

Geçtiğimiz yaz sezonunda Bundesliga ekibi Freiburg'dan 21 milyon €'luk bir bonservis bedeliyle transfer olan Çağlar Söyüncü, Leicester City'de tam olarak istediği süreleri alamamıştı.

Ancak Leicester City'de süre aldığı dakikalarda da elinden geleni yapmaya çalışan Çağlar Söyüncü hakkında Brendan Rodgers bazı açıklamalarda bulundu.

İşte Brendan Rodgers'ın açıklamaları:

O çok güçlü bir oyuncu ama takımın bir dengesi varken yalnızca haftada 1 forma şansı bulabiliyor.

Çağlar çok genç ve onun daha önce bazı kupa maçlarında oynadığını biliyorum. Belki Leicester'da işler tam olarak onun istediği gibi gitmemiş olabilir ama ben onu çok iyi bir çocuk ve öğrenmek isteyen biri olarak görüyorum.

Çok güçlü ve agresif ancak henüz kendini gösterecek yeterli süreyi bulamadı. Adaptasyon sürecinde. Premier Lig biraz daha farklı bir yer, alışmaya çalışıyor.

İlk geldiğinde İngilizce'yi tam anlamıyla konuşamıyordu. Uyum sağlamak çok önemli ve ben de ona gerekli zamanı tanıyacağım. Bu onun yalnızca ilk yılı.

Kaç maçta oynadı?

Çağlar Söyüncü bu sezon Leicester City formasıyla toplamda 8 maça çıktı.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler