Brescia Başkanı açıkladı! Balotelli ayrılıyor

28.05.2020 - 01:28 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 01:51

Brescia Başkanı açıkladı! Balotelli ayrılıyor

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu ileri sürülen Mario Balotelli hakkında Brescia Başkanı Massimo Cellino'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

İtalyan basınına, adı Galatasaray ile anılan Mario Balotelli'nin durumuyla ilgili açıklama yapan Cellino, "Yasal işlemlerden kaçınmaya çalışıyorum. Futbol ve konuşacak başka bir şey olmadığından Balotelli konusu orantısız bir şekilde uçtu" dedi.

Balotelli'nin takımdan ayrılacağını söyleyen Brescia Başkanı, "O garip bir delikanlı, artık aklı bizimle değil ve ben ayrılığını kabul ediyorum. Kariyerinde her zaman yaptığından farklı olmak zorunda değil, o sadece biraz anarşik" diye konuştu.

Cellino, 29 yaşındaki golcünün sözleşmesinin Serie B'ye düşmeleri halinde otomotikman iptal olcağını hatırlatarak, "Serie B'ye düşmemiz durumunda sözleşmesi otomatik olarak iptal olacak, bu nedenle durumumuzu da dikkate alırsak, gelecek sezon serbest kalacak” diye konuştu.

Balotelli'yi neden transfer ettiklerini de açıklayan Massimo Cellino, "Balotelli'yi sadece medyaya malzeme olmak için transfer etmedik, sahada bize önemli bir katkı sağlayabileceğine gerçekten inanmıştık. Onu sevdiğim için Brescia'da kendisi için yeni bir şey yaratabileceğini düşündüm. Bizi hayal kırıklığına uğrattı” açıklamasını yaptı.

Balotelli, Brescia'da kaç gol attı?

Serie A'da 26 maç sonunda 16 puan toplayan ve güvenli bölgenin 9 puan gerisinde son sırada yer alan Brescia'ya sezon başında bedelsiz gelen 29 yaşındaki Balotelli 19 lig maçında 5 gol attı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler