Brezilya basını duyurdu! Fenerbahçe, yıldız oyuncudan vazgeçti

29.07.2024 - 18:42 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 19:04

Transfer haberleri... Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Corinthians'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Wesley transferinden çekilme kararı aldı. İşte detaylar...

Brezilya basını duyurdu! Fenerbahçe, yıldız oyuncudan vazgeçti

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Birçok bölgesini yıldız isimlerle güçlendiren sarı lacivertliler, uzun süredir takipte olduğu bir transferden ise vazgeçti.

Wesley transferi iptal

Jose Mourinho yönetimindeki sarı lacivertli ekip, Corinthians'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Wesley transferinden çekilme kararı aldı.

Fenerbahçe, transferde geri adım atma kararı aldı

Brezilya basınından Meu Timao'nun haberine göre; Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Wesley için Corinthians'a resmi bir teklifte bulundu ve transferi bitirmek için harekete geçti. Ancak Corinthians ile Fenerbahçe arasında yapılan görüşmeler olumsuz olarak sonuçlandı ve Fenerbahçe bu transferde geri adım atma kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Mourinho iki yıldızın acil satılmasını istedi!
Habere Git

Corinthians, Fenerbahçe'den 30 milyon Euro istedi

Corinthians'ın Wesley için belirlediği 30 milyon Euro'luk transfer bedelini fazla bulan ve pazarlıkları sonlandıran Fenerbahçe, Brezilya ekibi talebinde indirime gitmezse yeni bir teklifte bulunmayacak.

Menajeri, Wesley'i pek çok kulübe önerdi

Öte yandan haberde, 19 yaşındaki oyuncunun menajeri tarafından birçok kulübe önerildiği ve özellikle Rennes'in oyuncuyla yakından ilgilenmesi sebebiyle Corinthians'ın pazarlık gücünün arttığı kaydedildi.

Wesley'in performansı

19 yaşındaki sol kanat oyuncusu geçen sezon Corinthians'ta 40 karşılaşmada 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler