Brezilya basınına konuştu: Talisca, Fenerbahçe kararını resmen duyurdu

Orhan Gülek
15.01.2026 - 11:41 | Son Güncellenme: 15.01.2026 - 11:45

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Anderson Talisca, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili net konuştu.

Brezilya basınına konuştu: Talisca, Fenerbahçe kararını resmen duyurdu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'de sezonun en etkili isimlerinden olan Anderson Talisca, PLACAR'a röportaj verdi. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı yıldız geleceğiyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Türkiye'de çok mutluyum

Talisca, Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Burada hala verebileceğim çok şey var. Bir gün, kim bilir, belki Brezilya'ya dönerim. Ama burada kalmak için birkaç yılım daha var, Türkiye'de çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Talisca'nın diğer açıklamaları şöyle:

"Ben her zaman klasik bir oyun kurucu olmaktan ziyade, ceza sahasında sürekli bir varlık gösteren bir oyuncu oldum. Bazıları beni ‘modern futbolun 10 numarası’ olarak tanımlıyor. Ben klasik olan değilim. Bugün o isimler Alan Patrick ve Ganso gibi. Kendimi Rivaldo'ya daha yakın bir rolde görüyorum, kaliteyi karşılaştırmıyorum.

Fransa'da ise neredeyse sadece PSG var, burada ise birçok güçlü takım var

Türk liginin en üst seviye olmadığı yönünde bir düşünce var, ancak kulüpler Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Fransa'da ise neredeyse sadece PSG mücadele ediyor. Burada ise birçok güçlü takım var.

Resmi bir teklif bile hiç olmadı

Feira de Santana'lıyım, koyu bir Bahia taraftarıyım. Ama çocukken Corinthians'a karşı bir sevgi geliştirdim, tam da annem Palmeiras taraftarı olduğu için (gülüyor). Hep böyleydim, onu kızdırmayı, rahatsız etmeyi severdim, bu yüzden Corinthians'ı sevmeye başladım. Bugün insanlar bana sürekli orada oynamak isteyip istemediğimi soruyor, ama burada çok mutluyum. Ve dürüst olmak gerekirse, resmi bir teklif bile hiç olmadı."

Senin için hazırladığımız haberler