Brezilya Copa America'da finalde! Neymar, Messi'yi bekliyor...

06.07.2021 - 08:24 | Son Güncellenme: 06.07.2021 - 08:27

Brezilya ile Peru, Copa America yarı final maçında karşılaştı. Brezilya rakibini mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. İşte maç sonucu ve detaylar.

Brezilya Copa America'da finalde! Neymar, Messi'yi bekliyor...

AJANSSPOR-HABER

Copa America'da yarı final heyecanı yaşandı. Brezilya ile Peru arasında oynanan maçta Sambacılar rakibini 1-0 yenerek adını finale yazdıran ilk takım oldu. Detaylar haberde...

Brezilya tek golle güldü

Estadio Nilton Santos'ta oynanan karşılaşmada Brezilya'ya galibiyeti getiren tek golü 35. dakikada Lucas Paqueta kaydetti. Golde asisti yapan isim ise yıldız oyuncu Neymar oldu.

İki takımın 11'i

Karşılaşmada Brezilya, Ederson, Danilo, Marquinhos, Thiago Silva, Lodi, Casemiro, Paqueta, Fred, Everton, Richarlison, Neymar 11'iyle mücadele etti. Peru ise Gallese, Corzo, Santamaria, Ramos, Callens, Trauco, Tapia, Yotun, Pena, Cueva, Lapadula ile sahada yer aldı. 

Brezilya finalde kimle karşılaşacak?

Bu sonucun ardından Brezilya adını Copa America finaline yazdırdı. Brezilya'nın finaldeki rakibi, Kolombiya ile Arjantin arasında oynanacak maçın ardından netleşecek. Messi ve arkadaşları Kolombiya karşısında favori olarak gösteriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler