Brezilya Milli Takımı'nın yeni hocası Dorival Junior

Özgür Koç
08.01.2024 - 12:16 | Son Güncellenme: 08.01.2024 - 12:21

Brezilya Milli Takımı'nda yeni teknik direktörü belli oldu. Sao Paulo'dan istifa eden Dorival Junior, Sambacılar'ın yeni hocası oldu. Detaylar haberimizde...

Brezilya Milli Takımı'nın yeni hocası Dorival Junior

AJANSSPOR - HABER

Brezilya Serie A ekibi Sao Paulo'dan yapılan açıklamada teknik direktör Dorival Junior'ın istifasının kabul edildiği ve milli takımın başına geçeceği belirtildi.

Kulüp başkanı Julio Casares ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı, "Dorival'e yapılan davet, doğru yolda olduğumuzun bir kanıtı. Yapmamız gereken şey, yeni mücadelesinde başarılar dilemek."

"Bu, kişisel bir hayalin gerçekleşmesiydi"

Dorival Junior ise yaptığı açıklamada, "Bu, kişisel bir hayalin gerçekleşmesiydi. Bu nedenle Sao Paulo'daki yeni yapılanmanın bir parçası olduğum için başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etmeliyim. Taraftarlara destekleri ve gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum." dedi.

61 yaşındaki çalıştırıcı kariyerinde Brezilya'da birçok takımı çalıştırdı. Tecrübeli teknik adamın en uzun süre görev aldığı takım ise Santos oldu. Dorival Junior, geçtiğimiz yılın nisan ayından bu yanan Sao Paulo'yu çalıştırıyordu.

Dorival Junior kariyerinde Brezilya Kupası (3), Copa Libertadores, Sudamericana ve Brezilya Serie B şampiyonlukları yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler