Brezilya, Pereira'yı konuşuyor: 4 yıllık sevgilimi bırakır onunla kaçarım

Cüneyt Muharremoğlu
26.10.2022 - 09:47 | Son Güncellenme: 26.10.2022 - 09:50

Vitor Pererira, Brezilya'nın en seksi erkeği seçildi. Sunucu Livia Nepomuceno, "Şu ana bana 'Gel' dese 4 yıllık sevgilimi bırakır Vitor'la kaçarım" dedi.

Brezilya, Pereira'yı konuşuyor: 4 yıllık sevgilimi bırakır onunla kaçarım

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de iki kez görev yapan ve ikisinde de yollarını ayırmak zorunda kalan Vitor Pereira Brezilya'da gündemdeki isimlerden biri. Corinthians'la başarılı bir sezon geçiren 54 yaşındaki Portekizli teknik direktör, magazinsel olarak da çok popüler bir figür.

"Sevgilimi bırakır Vitor'la kaçarım"

Brezilya'da bir spor kanalı 2022'nin en seksi erkeğini seçmek için anket düzenledi. Anketten çıkan isimse Vitor Pereira oldu. Kanalın sunucusu Livia Nepomuceno, Pereira için şu ifadeyi kullandı: "Şu ana bana 'Gel' dese 4 yıllık sevgilimi bırakır Vitor'la kaçarım."

Corinthians, sözleşmesini uzatmak istiyor

Vitor Pereira'nın Corinthians ile sözleşmesi bu yılın sonunda bitiyor.  Corinthians Başkanı Duilio Monteiro Alves, Vitor ile sözleşme uzatmak istediğini daha önce açıklamıştı. Ancak Pereira ailevi nedenlerle Portekiz'e dönmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Vitor Pereira'dan itiraf: "12 yıldır çocuklarımı göremiyorum"
Habere Git

Eşi ve çocuklarını göremiyor

Pereira'nın kayınvalidesi hastalığı nedeniyle ülkesi Portekiz'den dışarı çıkamıyor. Eşi, annesinin yanında kaldığıdan Pereira çocuklarını da göremiyor. Brezilya'daki yoğun maç programı nedeniyle Pereira ülkesine de gidemiyor. Bu yüzden Portekizli teknik direktörün sözleşme uzatma teklifine sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Pereira'nın Fenerbahçe karnesi

Vitor Pereira, Fenerbahçe'de 2014-15 ve 2021-22 sezonunda iki kez çalıştı. 2015-15 sezonunu Fenerbahçe, Beşiktaş'ın arkasından ikinci olarak tamamladı.  2015-16 sezonunda Şampiyonlar Ligi elemesinde Fenerbaçe'nin Monaco'ya kaybetmesinin ardından Pereira, Türkiye'den ayrıldı. Geçen sezonun başında sarı lacivertlilerin başına tekrar gelen Pereira ile alınan kötü sonuçların ardından vedalaşıldı. Fenerbahçe'nin başında toplam 61 karşılaşmaya çıkan Pereira, 37 galibiyet, 15 beraberlik 9 yenilgi aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler