Brezilya'da için işler yolunda gitmiyor! Corinthians'ta Vitor Pereira öfkesi

Orhan Gülek
09.04.2022 - 12:13 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 12:20

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Brezilya ekibiCorinthians'la anlaşmaya varan Vitor Pereira için Brezilya basınından oldukça ciddi haberler gelmeye başladı.

Brezilya'da için işler yolunda gitmiyor! Corinthians'ta Vitor Pereira öfkesi

AJANSSPOR - HABER

Vitor Pereira'nın takımı Corinthians'ta üst üste 2 mağlubiyetin ardından takım içinde gündem yaratan iddialar ortaya atılmaya başlandı. Vitor Pereira, Corinthians'ta çıktığı 7 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Portekizli teknik adamın iyi bir başlangıç yapmamasının ardından Brezilya basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Oyuncular istemiyor

Marco Bello'nun haberine göre, Corinthians'ta bir yönetici futbolcuların Vitor Pereira'yı istemediği yönünde izlenimler aldığı öğrenildi. Ancak kulüp başkanı Duilio şu anda sorunun Vitor Pereira'da olmadığını düşündüğü için Portekizli teknik adamla yolları ayırmayı planlamıyor.

Vitor Pereira düşüşte

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Vitor Pereira, yeni takımı Corinthians'ta da beklentilerin uzağında kaldı.

İlgini Çekebilir
Brezilya, Vitor Pereira'yı konuşuyor! Taraftarları sinirden çılgına çevirdi
Habere Git

Son olarak Brezilya Paulista Ligi yarı finalinde Sao Paulo'ya 2-1 mağlup olan Vitor Pereira yönetimindeki Corinthians elenmişti. Brezilya temsilcisi şimdi de Libertadores'e mağlubiyetle başlamış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler