Fenerbahçe'ye Ferreira transferinde dişli rakip!

18.01.2022 - 12:12 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 12:18

Sezonu gözden çıkarma noktasına gelen ancak devre arasında yapacağı transferlerle gelecek sezonun da yapılanmasına başlamak isteyen Fenerbahçe'ye Brezilya'dan var! İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye Ferreira transferinde dişli rakip!

Takımın başına sezon sonuna kadar İsmail Kartal'ı getiren sarı lacivertlilerde bir yandan gelecek sezonun teknik direktörünü belirlenmesi bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.

Ferreira Fenerbahçe'nin gündeminde

Kanarya'nın devre arası transfer gündemine Brezilya 2. Lig ekibi ekibi Gremio'dan forma giyen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Aldemir dos Santos Ferreira gelmişti. Brezilya basınında yer alan habere göre; genç yıldıza bir talip daha çıktı. 

Flamengo da Ferreira'ya talip oldu

uol.com'da yer alan habere göre; sezonu şampiyon Atletico Mineiro'nun ardından 2. sırada bitirmesinin ardından teknik direktörlüğe Paulo Sousa'yı getiren Flamengo, Gremio'dan Ferreira'yı transfer etmek istiyor. 

İlgini Çekebilir
Premier Lig, Szalai'nin peşinde!
Habere Git

Kiralık olarak forma giyen Kenedy'nin Chelsea'ye geri dönmesi Michael'in de suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transfer olmasının beklendiği Brezilya ekibinde bu boşluğu doldurmak için Ferreira'ya talip oldu.

Sözleşmesi 2023 Aralık sonunda bitiyor

Haberde; 24 yaşındaki futbolcu ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiğine yer verilirken, sözleşmesi 2023 Aralık ayı sonunda bitecek olan pisaya değeri 9 milyon euro olan futbolcuyu transfer etmek için mücadele etmeleri gerektiği yorumuna yer verildi.

Ferreira bu sezon Gremio formasıyla 52 resmi maça çıkarken,  14 gol attı ve 15 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler