Brezilyalı futbolcular, yardım yayını düzenleyecek
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Brezilyalı futbolcular, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen depremde etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası düzenleneceğini açıkladı.

Son 5 Haber

Galatasaray'ın Erzurumspor maçı kamp kadrosu belli oldu! Batrakov kararı...

İlhan Palut: "Fenerbahçe'ye karşı en iyi şekilde mücadele edeceğiz"

"Müslüman oldu" iddialarını yalanlayan Roberto Carlos'un gözlerden uzak tuttuğu eşi ortaya çıktı

Portekizli sağ kanat Tiago Gouveia, Gençlerbirliği’nde

Sergej Jakirovic: "3-4 oyuncu daha bekliyorum"
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef De Souza ile Brezilya asıllı teknik adam Mert Nobre, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım organizasyonu gerçekleştireceklerini duyurdu.
Yayın 20.00'de başlayacak
Sosyal paylaşım platformu "Instagram"daki hesaplarından açıklama yayımlayan Brezilyalı iki isim, "Bugün saat 20.00'de depremde mağdur olmuş vatandaşlarımıza yardım edebilmek, maddi kaynak oluşturabilmek için bir canlı yayın yapacağız.
Birçok Brezilyalı ve başka milletten yabancı futbolcu katılacak. Amacımız hem yardım sağlamak hem de insanları kendi güçleri doğrultusunda yardıma teşvik etmek. Saat 20.00'de hepinizi bekliyoruz. Çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.