"Lucescu herkesi izledi ama sadece Giuliano'yu beğendi."

17.11.2017 - 23:26 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 23:26

Mircea Lucescu'nun Giuliano'yu Zenit'e nasıl transfer ettirdiği ortaya çıktı.

"Hepsini izlerdi ama sadece Giuliano'yu beğendi."

Ukrayna basınına açıklamalarda bulunan Zenit'in eski transferden sorumlu ismi Anton Evmenov, Giuliano transferinin perde arkasını anlattı. Transferde Lucescu'nun kendisine has bir stili olduğunun altına çizen Evmenov şöyle konuştu: "Genelde Brezilyalı oyunculara konsantre olur ama 2-3 isim hariç kimseyi beğenmez. Hepsini izler ama teknik olarak çoğunu reddederdi. "Bu pahalı. Bunun için erken. Bundan emin değilim. Ama Giuliano'yu istiyorum."

"Giuliano iki üç ay beklenmedik işler yaptı."

Lucescu'nun isteğiyle Giuliano'yu transfer ettiklerini anlatan Evmenov, "Sezona martta başladı. Rusya'ya formunun zirvesinde gelmişti ve hemen oynamaya başladı. Lucescu ona serbestlik tanıdı. Rakipleri onu iyi tanımadığı için ilk iki üç ay beklenmedik işler yaptı. Elbette Zenit'e katkısı çok oldu ama yeni teknik direktörün gelişiyle birlikte işler değişti" ifadelerini kullandı.

Lucescu'nun bir numaralı düşmanı Luiz Adriano!

Evmenov, Lucescu'nun bir numaralı düşmanını da açıkladı: "Luiz Adriano'yu hiç sevmezdi. Bana, "Onu hiçbir takımıma transfer etmem" demişti. Shakhtar'dayken kötü ayrılmışlar. Onun adeta bir numaralı düşmanı gibi."

AJANSSPOR (YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler