Brezilyalı voleybolcudan Melissa Vargas sözleri

10.08.2024 - 11:45 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 12:06

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya maçında Filenin Sultanları ile karşılaşacak olan Brezilya'dan Roberta Ratzke yeni açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı voleybolcudan Melissa Vargas sözleri

AJANSSPOR - HABER

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024'te üçüncülük maçında Brezilya ile karşılaşacak. Pasör Roberta Ratzke ise açıklamalarında karşılaşma hakkında konuştu.

"Türkiye'yi iyi inceledik"

Voleybolun Sesi'nde yer alan habere göre; Brezilyalı voleybolcu Roberta Ratzke, Brezilya-Türkiye maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda Melissa Vargas için şunları söyledi: "Paris 2024'ün bir olimpiyat madalyasıyla tamamlamak istiyoruz, istediğimiz şey bu. ABD'ye karşı alınan mağlubiyeti kabullenmek zordu ve bir yenilgi daha almak istemiyoruz. Dün iyi uyandık ve Türkiye'yi iyi inceledik. Türkiye çok agresif bir takım. Vargas onlarda en iyilerden biri. Hücumların üstesinden gelmek için neler yapabileceğimize bakacağız. Hazırlanmamız gereken şeylere iyi hazırlanacağız."

Ratzke gelecek sezon Türk Hava Yolları'nda

Brezilyalı pasör Roberta Ratzke gelecek yıl Sultanlar Ligi ekibi Türk Hava Yolları'nda forma giyecek. Ratzke geçen sezonu Polonyalı ekip LKS Commercecon Lodz'da tamamlamıştı.

İlgini Çekebilir
Daniele Santarelli: "Cansu pek iyi durumda değil"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler