Brezilya'da Gabriel Jesus ve Alex Telles Dünya Kupası'na Veda Ediyor

Ali Bozkurt
03.12.2022 - 14:40 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 14:59

2022 Dünya Kupası favori takımlarından Brezilya'da sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Gabriel Jesus sonrası Alex Telles'ten de kötü haber geldi. Detaylar...

Brezilya'da Gabriel Jesus ve Alex Telles Dünya Kupası'na Veda Ediyor

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası'nda Brezilya'ya üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Sambacılarda Gabriel Jesus'tan sonra Alex Telles'in de 2022 Dünya Kupası'nı kaçıracağı iddia edildi. Detaylar...

Jesus, kupaya veda ediyor

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Gabriel Jesus, dizinde ki sakatlık nedeniyle Dünya Kupasının geri kalanını kaçıracak. 25 yaşındaki golcü oyuncunun Arsenal'a dönüşü de Ocak ayını bulacağını iddia etti.

Gabriel Jesus'tan sonra Alex Telles

Galatasaray'ın eski oyuncusu Alex Telles'in de sakatlığı sebebiyle milli kadrodan çıkacağı iddia edildi. Fabrizio Romano, verdiği bilgilerde Kamerun maçının 54. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Telles'in Dünya Kupası'nın kalan maçlarında forma giyme şansı görünmüyor.

Grubu lider çıktılar

2022 Dünya Kupası G grubunda mücadele eden Brezilya, ilk iki maçında aldığı toplam 3 puanla grubu lider olarak tamamladı. Sambacılar, son karşılaşma olan Senegal'e karşı 1-0 mağlup oldu. Sırbistan ve Kamerun'u mağlup eden Brezilya, son 16 turunda Güney Kore ile eşleşti.

G Grubu Puan Durumu

Takım Puan
Brezilya 6
İsviçre 6
Kamerun 4
Sırbistan 1
İlgini Çekebilir
Galatasaraylı eski kaleci De Sanctis'in beğendiği Fenerbahçeli!
Habere Git

İki karşılaşmada görev aldı

Alex Telles, Brezilya Milli takımınında toplam 10 karşılaşmada görev alırken 2022 Dünya Kupası'nda ise sadece iki karşılaşmada görev aldı. 29 yaşındaki bek oyuncusu Sırbistan maçında kadroda olmasına rağmen süre alamadı. İsviçre maçının ise son 4 dakikasında forma giyen Telles, Kamerun maçında ise ilk 11'de başladı. Karşılaşmanın 54. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye şok! Altay Bayındır'da flaş gelişme
Habere Git

Dani Alves Brezilya'nın en yaşlı oyuncusu oldu

Kamerun maçında yıldız oyuncu Dani Alves, Brezilya adına rekor kırdı. 39 yaşındaki oyuncu Thiago Silva'ya ait olan Dünya Kupası'nda Brezilya adına oynayan en yaşlı oyuncu unvanını aldı. Kamerun maçına ilk 11'de başlayan Dani Alves, adını tarihe yazmayı başardı.

Brezilya - Güney Kore maçı ne zaman ve hangi kanalda?

2022 Dünya Kupası'nda son 16 tura kalmayı başaran Brezilya ve Güney Kore, çeyrek final mücadelesi verecek. Zorlu karşılaşma 5 Aralık'ta oynanacak. Maçın saati ise 22.00 olarak belirlendi. Karşılaşma TRT'den ekranlara gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler