Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe formasına kavuştu!

26.09.2024 - 21:16 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 21:31

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, sahasında Union Saint-Gilloise'yı konuk ediyor. Temsilcimizde Bright Osayi-Samuel uzun bir aranın ardında formasına kavuştu.

Bright Osayi-Samuel Fenerbahçe formasına kavuştu!

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, İstanbul'da Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yı konuk ediyor. Sarı-Lacivertlilerde Nijeryalı sağ bek Bright Osayi-Samuel, uzun bir aranın ardından sahalara geri döndü. Detaylar...

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise karşısında 26'ncı dakikada Çağlar Söyüncü'nün golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Mourinho'dan 65'te iki değişiklik

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 65'i gösterirken 2 değişiklikle oyuna müdahale etti.

İrfan Can Kahveci yerine Dusan Tadic, Mert Müldürm yerine ise Bright Osayi-Samuel oyuna dahil oldu.

40 gün sonra geri döndü

Fenerbahçe'de 17 Ağustos'tan bu yana sakatlığı süren Bright Osayi-Samuel, 40 günün ardından ilk kez Union Saint-Gilloise maçında formasına kavuştu.

Sert şutunda dönen top gol oldu

Uzun süre sonra sahalara dönen Bright Osayi-Samuel'in 81'inci dakikadaki sert şutunda Union Saint-Gilloise kalecisi Anthony Moris topu güçlükle çevirdi. Dönen top Christian Burgess'e çarptı ve İngiliz futbolcu topu kendi ağlarına gönderdi. Fenerbahçe bu golle karşılaşmada 2-0 öne geçti.

Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe'de sözleşmesinin son senesine giren 26 yaşındaki futbolcu, Sarı-Lacivertli formayı 144 kez giydi. Nijeryalı sağ bek bu karşılaşmalarda 7 kez ağları havalandırırken 14 de gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler