Brighton - Southampton maçı iddaa tahminleri

23.08.2019 - 01:02 | Son Güncellenme: 22.08.2019 - 22:06

Brighton - Southampton maçı iddaa tahminleri

Brighton - Southampton maçı iddaa oranlarını ve yorumlarını haberimizde bulabilirsiniz... İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Brighton ile Southampton karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın iddaa yorumlarını ve oranlarını haberimizde bulabilirsiniz...

Premier Lig 3. haftasında Southampton ile karşılaşacak olan Brighton, ilk 2 haftada topladığı 4 puanla lige oldukça iyi bir başlangıç yaptı. İlk hafta Watford gibi zorlu bir deplasmanda farklı kazanıp sonrasında West Ham ile berabere kaldılar. Bu süreçte tam 4 gol atıp kalelerinde 1 gol gördüler. Bu sezon kadrolarına Brentford'dan Neal Maupay'ı, Bristol City'den Adam Webster'ı ve Genk'ten Leandro Trossard'ı transfer ettiler. Bu 3 genç ve potansiyelli isme toplamda 63 milyon euro verdiler. Ancak kadro kaliteleri hala Premier Lig seviyesinin altında.

Southampton ise bu sezon ligde oynadığı ilk iki maçı da kaybetti. Bu maçlarda kalelerinde tam 5 gol görüp bir kez fileleri havalandırırlarken iki karşılaşma da 2.5 gol barajının üstünde bitti. Savunma hattında oldukça sorunlu gözüktüler. Öte yandan geçen sezon takımda kiralık bulunan Danny Ings'in bonservisini alan Southampton, Che Adams (Birmingham) ve Djenepo (Standart Liege) gibi isimleri de kadrosuna kattı. Bu isimlere yaklaşık 50 milyon euro harcarlarken Matt Targett, Charlie Austin ve Sam Gallagher gibi isimleri de satarak 25 milyon euro gelir elde ettiler.

Brigton Southampton maçı iddaa yorumu ve tahmini

İki takım arasında oynanan son 10 maçın 4'ü berabere biterken Southampton bu 10 maçta sadece 1 kez yenilgi yüzü gördü. Öte yandan bu iki takımın bu sezon oynadıkları 4 maçın 3'ü 2.5 gol üstü skorla sonuçlandı. Brighton iyi gidişatını sürdürmek Southampton ise mağlubiyet serisini sonlandırmak isteyecektir. Ev sahibi bir adım önde gözüküyor olsa da 90 dakika sonunda gollü beraberlik görmemiz muhtemel.

Tahmin: KG VAR (1.45) & MS 0 (2.90)

Derleyen: Mert Baştuğ

Senin için hazırladığımız haberler