Brighton'dan Florin Andone için açıklama!

21.06.2020 - 16:48 | Son Güncellenme: 21.06.2020 - 16:52

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve sakatlık yaşadığı için sarı-kırmızılıların pek faydalanamadığı Florin Andone için açıklama geldi. Brighton'u çalıştıran Potter, Andone'nin geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Brighton'dan Florin Andone için açıklama!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Brighton'u çalıştıran Graham Potter, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta sakatlanan ve sezonu kapatan Florin Andone ile ilgili açıklamalar yaptı. Andone, Brighton'a dönecek mi? Potter ne düşünüyor? İşte yanıtı...

Brighton'dan Andone için açıklama geldi

Sezon başında Galatasaray'ın Brighton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Andone, şanssız bir sakatlık yaşayarak sezonu kapatmıştı. Brighton'u çalıştıran Graham Potter'dan Andone ile ilgili soruya yanıt verdi.

Potter: "Andone konusunda önceliğimiz en hızlı şekilde sahalara dönmesi"

Potter, "Galatasaray'da ciddi bir sakatlık geçirdi. İyileşmesi için zamana ihtiyacı var. Florin Andone için önceliğimiz şu anda budur. İyileşmesini diliyorum. Sahalara en hızlı şekilde geri dönmesi için neler yapılabiliri? Buna bakmamız gerekiyor" diye konuştu.

Andone, Brigton'da yola devam edecek mi?

Futbolcunun geleceği hakkında ise Potter, "Bizim oyuncumuz. Halen planlarımız arasında. Her şey olabilir. Önce sakatlık durumuna bakmalıyız. Sakatlıktan döndükten sonra her şey olabilir" ifadelerini kullandı.

Andone, Galatasaray'da kaç gol attı?

2018 yılı yaz döneminde Deportivo'dan Brighton'a 6 milyon Euro bedel karşılığında transfer edilen Andone, sezon başında geldiği Galatasaray'a 700 bin Euro ücret karşılığında katıldı. 2 kez ağır sakatlık yaşayan Andone, Galatasaray formasıyla 12 maçta 2 gol kaydedebildi.

Senin için hazırladığımız haberler