Brighton'dan transfer ilanı gibi hamle! Ferdi Kadıoğlu...

21.08.2024 - 09:58 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 10:06

Fenerbahçe'nin adı transerde Premier Lig ekibi Brighton ile anılan milli futbolcusu Ferdi kadıoğlu'nun takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olurken İngiliz ekibinden flaş bir hamle geldi.

Brighton'dan transfer ilanı gibi hamle! Ferdi Kadıoğlu...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig'e transfer olmak için gün sayıyor.

İmza için kulüplerin anlaşmasını bekliyor

24 yaşındaki yıldız futbolcu bir süredir görüşme halinde olduğu Premier Lig ekibi Brighton ile sözleşme süresi ve yıllık ücret konusunda el sıkışmış, iki kulübün anlaşarak transferin tamamlanmasını bekleyeme başlamıştı.

Fenerbahçe bırakmak istemiyor

Fenerbahçe ise teknik direktör Jose Mourinho'nun takımda kalmasını istediği Ferdi Kadıoğlu'nu bırakmak istemiyor. Sarı lacivertlilerde başkan Ali Koç, yıldız futbolcuyu takımda kalmaya ikna etmek için sözleşmesinde iyileştirme teklif etmiş ancak bu teklif Ferdi tarafından kabul görmemişti.

Ferdi gitmekte kararlı

Ferdi Kadıoğlu, kariyerine İngiltere'de devam etmekte kararlı. Yıldız futbolcu Brighton'un yaptığı 35 milyon euroluk teklifin Fenerbahçe tarafından kabul etmesini istiyor.

Hürzeler, sol bek Barco'nun takımdan ayrılmasına onay verdi

Öte yandan Yagız sabuncuoğlu'nun haberine göre Brighton'dan flaş bir hamle geldi. İngiliz ekibinin teknik direktörü Fabian Hürzeler, sol bek Valentin Barco'nun takımdan ayrılmasına onay verdi ve gelen tekliflerin değerlendirilmesini istedi.

Hürzeler'in bu hamlesi Brihton'un Ferdi'den sonra Fenerbahçe ile anlaştığı ve transferin kısa zamanda açıklanacağı şeklinde yorumlandı.


Senin için hazırladığımız haberler