Brock Osweiler'dan beklenmeyen emeklilik kararı

17.10.2019 - 04:19 | Son Güncellenme: 17.10.2019 - 04:19

NFL'de Andrew Luck'tan sonra, 30 yaşına girmeden emeklilik kararı alan bir oyun kurucu daha çıktı.

Son olarak geçen sezon Miami Dolphins forması giyen Brock Osweiler, 28 yaşında kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Osweiler'ın NFL kariyeri 7 yıl sürdü.

NBC'ye bağlı 9News.com sitesinden Mike Klis'e emeklilik kararı ile ilgili açıklamalarda bulunan Osweiler, "NFL'de oynadığım zamanlar için çok memnunum. “Sahip olduğum deneyimler, tanıştığım insanlar, kurduğum ilişkiler... Kariyerimde gerçekleşmeyen şeyleri dikkate almayacağım.” ifadelerini kullandı.

NFL kariyerine 2012 yılında Denver Broncos'ta başlayan Brock Osweiler, 2016 yılında Colorado ekibi ile 50. Super Bowl'da şampiyonluk sevinci yaşayan isimlerden biri oldu. Ertesi sezon Houston Texans'a transfer olan Osweiler, burada 1 sezon geçirdi ve 2017 yılında Cleveland Browns'a takas oldu. Ancak Osweiler, Ohio ekibi ile çıktığı ilk sezon öncesi maçının ardından performansı beğenilmedi ve Browns'tan gönderildi. Sezon içinde oyun kurucu sıkıntısı yaşayan eski takımı Broncos'a dönen Osweiler, burada da etkili olamadı. Osweiler, geçtiğimiz sezon Miami Dolphins ile 8 maçta görev alırken, %63.5'luk pas isabet yüzdesi, 1247 yard pas mesafesi ve 6 touchdown pasına karşılık, 4 pası rakip savunmacılar tarafından yakalandı ve 17 kez sacklendi.

Senin için hazırladığımız haberler