Brooklyn Nets'e Kevin Durant takasını istedi

01.07.2022 - 11:14 | Son Güncellenme: 01.07.2022 - 11:28

NBA takımlarından Brooklyn Nets'te forma giyen Kevin Durant'i takımdan takasını istedi. 33 yaşındaki yıldızın istediği iki takım var! Detaylar haberimizde...

Brooklyn Nets'e Kevin Durant takasını istedi

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu favori takımlarından biri olmasına rağmen play-off'un ilk turunda Boston Celtics'e elenerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Brooklyn Nets'te. takımın sorunlu yıldızı Kyrie Irving takımda kalmaya karar vermişti. Irving'in bu kararına rağmen takımın diğer süper yıldızı Kevin Durant yönetiminden takasını istedi.  

Suns ya da Heat'i istiyor

Golden State Warrios ile 2017 ve 2018'de şampiyonluk yaşayan 33 yaşındaki Durant, Nets'ten ayrılarak Phoenix Suns veya Miami Heat'e gitmek istiyor. Veteran oyuncunun takımın diğer yıldızı Kyrie Irving ile anlaşamadığı gelen haberler arasında. 

2 NBA şampiyonluğu var

2014'te sezonun en değerli oyuncusu seçilen Durant, 2 kez NBA şampiyonluğu yaşamıştı. All-Star oyuncu sezonu 29.9 sayı, 7.4 ribaund ve 6.4 asist ortalamasıyla noktaladı. 

 

Durant'in 4 yıl için 197.6 milyon dolarlık sözleşmesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Jokic'ten dudak uçuklatan imza! NBA'in en pahalı oyuncusu oldu
Habere Git

Harden da takasla gitmişti

Brooklyn Nets geçen sezonun ortasında takımın bir diğer yıldızı James Harden'ı, Ben Simmons karşılığında Philadelphia 76ers'a göndermişti.

Senin için hazırladığımız haberler