"Brugge'ün atakları Galatasaray'ın hatalarından kaynaklandı"

19.09.2019 - 01:01 | Son Güncellenme: 18.09.2019 - 22:03

"Brugge'ün atakları Galatasaray'ın hatalarından kaynaklandı"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından beIN SPORTS'ta Metin Tekin ve Cevad Prekazi değerlendirmelerde bulundu.

Tekin ve Prekazi'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

CEVAD PREKAZİ: Mariano geçen sezon Feghouli ile iyi bir ikili olmuştu. Nzonzi, Babel, Falcao ve Muslera dışında kimseyi beğenmedim. Emre Mor hırslı ve müthiş bir yeteneği var. Takım olmanız için en önemli mevki orta saha. Yoksa bir şey yapamazsınız. Galatasaray'ın iki stoperinin de telefonu bozuk. Aralarında iletişim yok, aralarındaki mesafe çok çok fazla. Brugge'ün atakları Galatasaray'ın hatalarından kaynaklandı. Sonuç olarak 1 puan ilk maçta güzel. Artık herkesin taktiği aynı.

METİN TEKİN: Emre Mor umarım futbolcu olmaya karar verir. Müthiş bir yetenek. Savunmadan hemen Falcao'ya top atarsanız o mesafede zor. İki üç pasla çıkabilirsiniz. En az 4-5 defa stoperin arkasına atılan toplar var. Bu zaafı iyi kullandılar. Marcao topla iyi bir oyuncu fakat ağır kaldı. Diagne oyuna girince stoperler rahatladı.

CEVAD PREKAZİ: Galatasaray daha iyi olacak. Emre Mor'u her maçta ilk 11 oynatırım. Çünkü her maçta skoru değiştirebilir. Falcao gibi. Lemina ve Seri'den bunları bekleyemeyiz. Emre'yi Dortmund'da ve Celta Vigo'da izledim. Emre'nin psikolojik problemi varmış. Onu kazanmak lazım. Her gün Emre'yle konuşmak lazım, onu kucaklamak lazım. Emre'nin yanında iyi bir arkadaşı yok. Sanırım kimseye güvenemiyor. Kazanmak için her şeyi yaparım. Onun müthiş yeteneği var.

METİN TEKİN: Emre'nin iyi bir sol ayağı var. Hızı onun en önemli silahı.

CEVAD PREKAZİ: Marcao'nun eline çarpan top bence penaltı. Simoviç bunlardan daha iyi kaleciydi. Muslera müthiş. Türkiye Ligi'nde de iyi kaleciler var. Falcao, Kasımpaşa maçında iyiydi. Ben bu gece onu göremedim.

Senin için hazırladığımız haberler