Fenerbahçe'ye Transfer Olan Bruma Hakkında Olay İtiraf

Salim Manav
17.06.2022 - 09:13 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 09:26

Armindo Bruma'yı Galatasaray'a getiren Marco Kırdemir, Portekizli oyuncunun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'ye Transfer Olan Bruma Hakkında Olay İtiraf

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Hollanda takımı PSV'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Bruma hakkında Marco Kırdemir olay açıklamalarda bulundu.

'Bruma bana ihanet etti'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, "Armindo Bruma'yı 2013 yılında Galatasaray'a getirdim. Monaco'nun elinden alarak, Galatasaray'a kazandırmıştım. Bruma'dan önce Balotelli'yi getirecektim. Milan'a gitmiştim. Gallaini yüksek para istediği için, Galatasaray'a Bruma'yı teklif ettim. Fatih Terim hocamız da Bruma'yı çok istiyordu. U20 Dünya şampiyonasının en iyi oyuncusu seçilmişti. Sporting Lizbon'la 1 aydan fazla mücadele ettim. Çok zor ikna etmiştim. Son gün, son dakikada bu transferi yaptım. Sonraki transferlerinde de gidip konuşan ben oldum; ama bana ihanet etti, dayısı ile gidip imza attı. Onun bulup çıkartan ve yıldız yapan benim" şeklinde konuştu.

'Oysa ezeli rakibine gitmem diyordu'

Marco Kırdemir, "Fenerbahçe'ye kiralık transfer benim için tam sürpriz oldu. Galatasaray'dayken bana aynen şunu söyledi: 

'Ben Galatasaray'ın ezeli rakiplerine gitmem' dedi. Bruma'nın kariyerine açan Galatasaray oldu. Onu star yapan Galatasaray. Fenerbahçe'ye gidebilir; ama Galatasaray'la ilgili paylaşımlarını silip, neden geçmişi inkâr ediyor ki. Tam bir vefasız olduğunu gösterdi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler