Bruma'nın menajerinden Fenerbahçe resti!

31.05.2017 - 07:56 | Son Güncellenme: 31.05.2017 - 07:56

Bruma'nın RB Leipzig'e transferi neredeyse kesinleşirken, oyuncunun menajerinin yönetime Fenerbahçe resti çektiği ortaya çıktı.

RB Leipzig sportif direktörü Ralf Rangnick geçen hafta İstanbul'a geldi... önce Boğaz'da hem Başkan Dursun Özbek'in hem de Cenk Ergün'ün ''o kim?'' dediği menajer İbrahim Polat'la nargile tüttürdü. Hem de Özbek'e 9+1 milyon Euro'luk teklif yaptı. Bu görüşemeler sırasında Bruma'yı Galatasaray'a getirirken 1 milyon Euro danışmanlık ücreti alan Catio Balde yer almadı. Son sözünü, ''Bruma kalmak istemiyor'' diyerek söyleyen Portekizli menajerin asıl resti ise Fenerbahçe üzerinden oldu.

Bruma'nın sözleşmesinin yenilenmesi sürecinde rakam 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli üzerinde kilitlendiği süreçte Balde, Fenerbahçeli yöneticilerle görüştü. İstanbul'a gelmeyen Balde, ''o kim?'' denilen Polat'la mesajı gönderdi:

Galatasaray'la sözleşme yenileme olmayacak. Eğer bu yaz Bruma satılmazsa Ocak ayında istediği takıma imza atar. Belki de Galatasaray'ın iki katını vermeye hazır olan Fenerbahçe'ye! (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler